|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 2, 2007 13:19:49 GMT -5
Jessica ja James sammusid kahekesi Kolme Luua poole. Nad olid juba peaaegu kohal kui Jessica küsis: ''Oled sa siin varem käinud? Kolmes Luuas ma mõtlen.''
|
|
|
Post by James West on Feb 2, 2007 13:21:10 GMT -5
James vastas "Korra olen käinud. Kas lähme sisse?"
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 2, 2007 13:23:16 GMT -5
''Jah, muidugi.'' vastas Jessica ning nad astusid kõrtsi sisse. Ta seisatas korraks ning küsis kõhkevale: ''Kas tellime siis midagi?''
|
|
|
Post by James West on Feb 2, 2007 13:25:25 GMT -5
James vastas kindlalt "Ikka. Ma võtaks ühe võiõlu, ja sulle"
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 2, 2007 13:26:51 GMT -5
''Võiõlu.'' lausus Jessica samuti kindlalt ja uuris silmanurgast kõrtsis olevaid inimesi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 2, 2007 13:45:50 GMT -5
Samara läks Kolme luuda. Ta ostis pudeli Võiõlut ning silmas kohti, mis olid veel vabad. Ta märkas ühte ühes kauges nurgas ning ta läks selle juurde. Vaikselt hakkas ta trimpama enda jooki.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 3, 2007 4:26:54 GMT -5
Elizabeth astus Kolme luuda, lootes seal kedagi kohata, kuid asjatult. Lizzie tellis omale võiõlu ning suundus ühe vaba laua juurde. Prefekt võttis istet ning hakkas võiõlut rüüpama.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 3, 2007 6:14:33 GMT -5
Tom tuli Kolme luuda ja ta võttis istet ja tellis ühe võiõlu.Ta nägi , et seal oli Elizabeth ja läks teda tervitama.''Tere , mis sa siin teed?'' küsis Tom.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 3, 2007 6:16:48 GMT -5
"Hei Tom. Niisama.. Koolis polnud midagi teha. Niisiis mõtlesin siia tulla. " Lausus Lizzie nähes Tomi. Ta naeratas õrnalt poisile ning sõnas: "Võta istet."
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 3, 2007 7:39:30 GMT -5
''Tänan ,tänan '' Tom võttis istet.''Ma mõtlesin ka , et kaua aega pole välja saand tulla , et vaikselt hakkab juba igav '' sõnas Tom.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 5, 2007 13:34:15 GMT -5
Elizabeth naeratas Tomile, ning vaatas poisi silmadesse, mis olid nii lummavad, ning Elizabethi kutsuvalt tõmbasid. "Tom kuule.. kas sa oskad öelda mis kell on?" Küsis Elizabeth , nii muuseas.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 5, 2007 14:09:37 GMT -5
''Oi kell on juba 7.Me peaks vaikselt minema hakkama'' sõnas Tom imestuses.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 8, 2007 7:29:44 GMT -5
Tom astus Kolme luua kõrtsi.Ta istus ühele pingile ning tellis kaks võiõlut. Ta vaatas aknast välja ja mõtles asjade üle.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 2:12:28 GMT -5
Samara tuli Kolme Luuda. Ta ostis ühe pudeli tuliviskit ning läks Tomi juurde, kes üksi istus. "Tsau, mis teoksil?" küsis ta poisilt viskit avajaga avades ning poisi kõrvale istudes.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 11, 2007 2:56:01 GMT -5
''Tsau.Ei midagi.Loen präegu prohvetit'' ütles Tom ja vaatas Samara poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 3:15:31 GMT -5
"Aaa.. Mis seal huvitavat on?" küsis Samara. "Tahad ka tuliviskit? Ma võin tuua sulle?" küsis ta poisilt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 11, 2007 3:17:49 GMT -5
''Mõned Azkabani vangid pääsesid'' ütles Tom tõsiselt.''Dementorid tuhnivad ringi präegu.'' sõnas Tom veel .''Ei ole vaja.Ma just jõin paar võiõlut ära.'' ütles Tom.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 3:20:04 GMT -5
Samara jäi täiesti vait, kui kuulis uudiseid. Tal hakkas sees keerama. "Kahju" ütles Samara. Ta käed hakkasid värisema. "Kui ei taha, siis ei taha." vastas Samara vaikselt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 11, 2007 3:21:28 GMT -5
Tom nägi , et Samaral käed värisevad. Ta istus tooliga lähedamale ning hoidis ta kätest kinni ning ütles ''Pole viga.Siia nad ei tule, Dumbledore andis hoiatuse neile'' sõnas Tom vaikselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 3:22:33 GMT -5
Samara vaatas Tomi käsi enda kätel. "Tom.." sõnas ta sosinal. "Mulle ei meeldi dementorid. Nad on õudsad" vastas tüdruk nii käsi kui ka Tomi vaadates.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 11, 2007 3:24:14 GMT -5
Tom vaatas Samarat ja vastas ''Mulle ka ei meeldi.Ma olen ühe korra neid kohanud.Nad ei ole just kõige sõbralikumad'' ütles Tom vaikselt kuigi ta muutus vaikselt lõbusamaks.'' Pealegi Dumbledore kaitseb seda Lossi nagu enda kodu.'' ütles Tom pealekauba.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 3:26:39 GMT -5
"Jah, ma tean. Mul on ka dementoritega kokkupuuteid olnud" vastas Samara sosinal. Ta tundis, kuidas ta sõrmeotsad surisevad. "Tom.. Tead" vastas Samara. "Mul on meeletult hea meel, et me jälle sõbrad oleme" vastas Samara enda roheliste silmadega Tomi omadesse vaadates.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 11, 2007 3:28:57 GMT -5
Tom vaatas Samarat ja ütles ''Mul ka.Mulle ei meeldi riius olla kellegiga kes on väga tore ja lõbus.'' ütles Tom ja hoidis Samara kätest kinni.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 3:31:25 GMT -5
Samara kuulas rahulikult Tomi ära. "Minuga on samamoodi. Sa oled väga tore ja lõbus" vastas Samara sosinal. Ta polnud jällegi kindel, kas poiss teda kuulis, kuid kui arvestades seda, et nad olid väga lähestikku, siis vist kuulis.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 11, 2007 3:35:25 GMT -5
''Kuidas su lapsepõlv meeldis?'' küsis Tom Samaralt.''Ma elan isaga koos.Ema sai mul surma kui olin 4 aastane'' ütles Tom.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 3:40:15 GMT -5
"Lapsepõlv oli väga kurb. Mul vanemad surnud. Elan koos vanema õega" vastas Samara. "Kahju kuulda su emast" ütles Samara vaikselt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 11, 2007 3:45:17 GMT -5
Tom vaatas maha. '' Kahju kuulda.'' sõnas Tom.Ta tellis kaks võiõlut mõlemale. ''Tahad ühte?'' küsis Tom Samaralt.
|
|
|
Post by Nomps Deros on Feb 11, 2007 3:46:46 GMT -5
Nomps tuli sisse tellis endale võiõlu ja läks kohale kus ei istund kedagi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 3:48:04 GMT -5
"Ei, aitäh, mul on see veel pooleli" ütles Samara ning näitas enda viski pudelit. Tüdruku käed olid järjekordeslt vabad.
|
|
|
Post by Nomps Deros on Feb 11, 2007 3:49:44 GMT -5
Nomps hüüdis Samarale ja Tomile "Tsau"
|
|