|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 2, 2007 11:26:44 GMT -5
Õues oli küll pime, kuid Jessica oli siiski otsustanud järve äärde minna. Ta istus otse järve ette ning silmitses eemalt paistvaid tähti.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 7, 2007 12:17:14 GMT -5
Hermione koperdas järve äärde. Järsku ta aga komistas. Pikali maas lebades kompis ta oma taskust välja võlukepi. ,,Lumos,, karjus Hermione. Võlukepi otsas süttis tuli ja ta suunas valguse sinna, mille otsa ta oli komistanud, ta nägi Jessica jalgu. ,,Oi vabandust Jessica tõesti vabanda. Ma ei näinud sind. Kuule muideks ma ei tea veel prefektide toa parooli saaksid sa mulle selle pärast öökulliga saata,, päris Hermione juba Jessica kõrval istudes.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 7, 2007 12:18:48 GMT -5
''Oh, ee...muidugi saan. Mida sa siin nii hilja teed Hermione?'' küsis Jessica kohkudes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 7, 2007 12:19:55 GMT -5
Samara tuli õhtul järve äärde. Ta nägi eemal Hermionet ja Jessicat. Ta aga ei läinud nende juurde vaid läks eemale. Ta võttis jalast kingad ning pani need eemale. Siis istus ta järvekaldale ning pani enda paljad jalad vette. Prr, kui külm, mõtles tüdruk, kuid hoidis jalgu siiski veel vees ning vaatas samaaegselt ümmargust kuud.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 7, 2007 12:24:00 GMT -5
,,Jessica niisama siin, tulin tähti imetlema,, valetas Hermione, tegelikult tuli ta ju Tom'ist unistama.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 7, 2007 12:27:47 GMT -5
Jessica märkas, et eemal oli ka veidike hägusalt näha Samarat. Ta lausus Hermionele püsti tõustes vabandavalt: ''Ega sa ei pahanda kui ma korraks lähen...'' ning läks eemale sinna poole kus Samara istus ning lausus talle: ''Hei! Mis sa nii teistest eemal teed?''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 7, 2007 12:31:09 GMT -5
Samara nägi, et Jessica tuleb tema poole. "Ahh, ma niisama. Hingan värsket õhku. Sees läks palavaks." ütles Samara natuke kurvalt ning sulistas jalgadega vees.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 7, 2007 12:34:56 GMT -5
Hermione oli taas üksi jäetud nagu alati. Ta nägi Jessica ähmast kujutist mis asus Samara kujutise juurde istuma ja Hermione kuulis tasast jutupominat. Ta kargas püsti ja karjus: ,,Kas keegi ei ole mu tõeline sõber!!!??,, ja Hermione jooksis minema.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 7, 2007 12:35:20 GMT -5
Jessica istus Samara kõrvale järvekaldale. Ta pani samuti jalad vette, muidugi et pärast kingade äravõtmist, ning lausus kerge uudisimuga Samara kurva ilmet nähes: ''Palav on seal tõesti, aga miks sa viimasel ajal nii kurb oled olnud?'' seejärel kuulis ta eemalt Hermione kisa ning küsis ehmunult Samaralt: ''Mida see veel pidi tähendama?''
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 7, 2007 12:37:29 GMT -5
Tom tuli jalutades sinna aga ta ei näinud kedagi kuna nii pime oli.Ta istus puu vastu ning vaatas kuud ja mõtiskles.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 7, 2007 12:58:41 GMT -5
Samara oli tänulik, et Jessica jäi talle seltsi. "Mina ja kurb...Ehhh...Kust sa seda veel võtad?" küsis Samara valetatud naeratusega. Kuid kui ta kuulis Hermione kisa siis ta selgitas Jessicale: "Ma kuulisn, et ta on Tomi armunud. Ma olen sellest aru saanud. Ma olen aru saanud, kuidas ta poissi vaatab." ütles Samara unelevalt. "Ma tean, sest ma kogen ise ka.." hakkas Samara ütlema, kuid jäi äkki vait. Ta juba ütles, et ta kogeb ise seda sama, kuid ta pidas enda suu õigel ajal.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 7, 2007 13:03:23 GMT -5
''Mida sa koged ise ka?'' küsis Jessica ning vaatas väikese süümepiinaga sinna kohta, kus Hermione oli karjunud. Talle ei olnud kunagi meeldinud inimestega tülli minna. Ta põõrdus tagasi järve vaatama ning ootas Samara vastust.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 7, 2007 13:05:47 GMT -5
Hermione tegelikult ootas ühe puu taga ja kuulas kuidas Samara temast taga rääkis... ,,Ilus pole teistest taga rääkida,Samara,, Hermione astus puu tagant välja. ,,Sa ei pea teistele rääkima sellest, millest sa just rääkisid, see OLI minu isiklik asi.,, ütles Hermione trotslikult.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 7, 2007 13:09:42 GMT -5
Ta istus Samarast ja Jessicast mitu meetrit eemale ja harjutas kivipeal loitse mida ta alles õppinud oli. Omaette mõtiskledes: Miks kõik minust taga räägivad...Mingi vajadus on we?....
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 7, 2007 13:13:49 GMT -5
Tom vaatas , et kes ja mida nad seal karjuvad. Ta märkas Jessicat, Samarat ja kaugemal Hermionet. Ta läks nende juurde ja küsis ''Mis teete siin nii hilja?''.Ta arvas , et ta saab rahulikult järgi mõtelda aga ta otsustas siis juba nendega rääkima minna.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 9:57:16 GMT -5
"Ahh, lihtsalt noh" ütles Samara nõrgalt naeratades. Kui aga Hermione välja ilmus siis Samara ehmatas nii kõvasti et ta tõusis püsti. "Hermione, ma ei mõlenud sellega mitte midagi halba" vastas ta tüdrukule. "Ausalt, ma ei rääkinud sinust taga, see tuli lihtsalt korra jutuks" tüdruk ei saanud aru, mis Hermionel viga on. Kui aga Tom tuli nende juurde siis Samara naeratas ning ütles talle : " Ma soovitan sul enda pruut maha rahustada" Nende sõnadega läks Samara neist eemale ning istus teistest väga kaugel Järve juures, jalad jälle vees. Tüdruk pani enda pea kätele ning hakkas lohutamatult nuuksuma.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 9, 2007 10:02:10 GMT -5
Jessica vaatas mõistmatult kõiki Järve ääres olevaid õpilasi ning vaatas ehmatusega, et Samara oli nutma hakanud. Ta tahtis küll teda lohutama minna, kuid nähes, et too oli läinud just teistest eemale loobus ta sellest mõttest ning läks sõnagi lausumata joostes lossi.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 10:07:25 GMT -5
Elizabeth keksis rõõmsalt järve äärde, et kedagi kohata. ta nägi Hermionet ja Tomi. "Hei!" Ütles Lizzie rõõmsalt naeratades Tomile, ning saatis põlastava pilgu Hermionele. "Millega tegeled?" Küsis ta seejärel Tomilt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 10:18:06 GMT -5
Tom sõnas ''Ei millegi erilisega''.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 10:23:39 GMT -5
"Aa.. okei siis! " Lausus Elizabeth mõrult, ning vaatas korraks Hermione poole, et teada saada mida tüdruk teeb. Seejärel vaatas ta uuesti Tomi poole..
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 15:01:18 GMT -5
''Lizzie mis ained sa võtad pärast eksami soritust?'' küsis Tom.
|
|
|
Post by Nomps Deros on Feb 10, 2007 8:01:37 GMT -5
Nomps tuli järve äärde sest ta tahtis natuke mõtelda.Ta istus teistest eemale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:04:08 GMT -5
Varsti lõpetas Samara nuuksumise ning pühkis enda silmad ära. Siis läks ta vette ning hakkas pimedas ujuma. Vesi oli jahe ning Samara lõdises veidi, kuid peagi tuli ta veest välja ka. Ta kuivatas enda riided ühe kerge litsu abil ära ning seejärel tegi ta enda juuksed lahti ning läks puu alla. Tal oli igav ning lootis et keegi tuleb temaga juttu tegema.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 8:14:56 GMT -5
Tom nägi , et Samara oli natuke kaugemal .Ta ütles Lizziele ''Tule lähme vaatame mis Samara teeb''.Tom läks Samara juurde ning teretas teda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:24:49 GMT -5
Samara vaatas naeratades, et Lizzie ja Tom tulevad tema juurde. "Ohh, tsau" ütles ta naeratades. "Mis toimub?" küsis ta neilt ning vaatas neid naeratades.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 8:29:14 GMT -5
Tom nägi uut poissi järve ääres istumas ja ta sõnas talle '' Tere tulemast sigatüükasse''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 9:00:30 GMT -5
Samaragi naeratas ning tervitas uut poissi sõbralikult.
|
|
|
Post by Nomps Deros on Feb 10, 2007 10:31:47 GMT -5
"Tere" hüüdis Nomps lõbusalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 12:01:29 GMT -5
Samara naeris Nompsi lustakuse üle. "Mis teed seal?" küsis ta huviga poisilt.
|
|
|
Post by Nomps Deros on Feb 10, 2007 12:07:05 GMT -5
Ah niisma mõtlen.Muide kas sa proovisid kas vesi on külm.
|
|