|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 10:43:26 GMT -5
Samara jooksis kohkunult Tomi, Lizzie ja Hermi juurde. "Rahu, rahu" ütles ta Hermionele, kes oli väga endast väljas. "Tule parem ära" ütles Samara ning vaatas hoiatava pilguga Tomile, et ta ei sekkuks. "Tule, lähme siit parem ära" ütles Samara ning võttis Hermione õlgadest kinni ja tiris ta Tomi ja Lizziest lahku.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 10:52:34 GMT -5
,,ÄRA SEGA MIND!,, Hermione oli tõmmanud välja enda võlukepi ja suunas selle Samarale. ,,ÄRA SUNNI MIND SEDA KASUTAMA!,, karjus Herm. Hermione oli maha istuli vajunud. ,,MIKS TE MIND PIINATE!!MIKS MA EI SAA ÕNNELIK OLLA! KÕIK AINULT KIUSAVAD MIND! ÕIGE JAH MA OLEN JU SOPAVERELINE!!,, nuttis ta.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 10:54:13 GMT -5
Samara tõmbas ka enda võlukepi vaistlikult välja. "Hermione, rahune maha. Ära käitu nagu hull. Ma ju tahan ainult aidata"ütles Samara kes sihtis võlukeppi Hermionel.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 10:57:15 GMT -5
Hermione nägi silmade ees,et kõik oli pimedaks läinud. Rohkem ta ei mäletanud midagi, ta oli minestanud. Ta nägi et keegi,keegi võõras oli karjunud ,,AVADA KEDAVRA,, ta oli näinud rohelist valgust kuid rohkem ta ei näinud.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 11:01:24 GMT -5
"MIDA!? ÄRA KÄPERDA!" Karjus Elizabeth Hermionele, ning saatis talle julma pilgu. Ta meeldib mulle ka! Ütles Elizabeth mõtetes, ning vajus istukile. Ta vaatas kurvalt Tomi poole ning ohkas raskelt.
"Sinu valik, Tom!" Lausus tüdruk siiralt Tomile, ning jäi maha vaatama.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 11:03:02 GMT -5
ROLLI VÄLISELT: Ma nägin tapmisneedust vaimusilmas ROLLIS TAGASI: Hermione avas silmad. Ta nägi enda kõrval Lizzit ja tõmbus temast eemale. ,,Minu õnne rikkuja...,, sosistas Hermione
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 11:05:04 GMT -5
Samara vaatas abitut Hermionet. Samara loitsu ei lausunud. "Viime ta haiglatiiba parem" ütles ta teistele. Ta katsus tüdruku pulssi. "Ta elab" ütles ta tõsiselt ning vaatas Tomile sügavalt silma. Viha oli kadunud.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 11:05:45 GMT -5
"Minu vaenlane!" Sisistas Lizzie läbi hammaste vihaselt Hermionele. "Viime jah! Saabki tast lahti!"
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 11:19:22 GMT -5
Tom tuli ja tõmbas Elizabethi eemale.Ta karjus Hermionele ''MIS SUL VIGA ON?'' ''MINGI HULL OLED W? TAHAD TEIST ÄRA TAPPA W?'' ja kallistas Lizziet.''Räägime seda parem mõni teine päev'' sõnas Tom hermionele ja läks Lizziega eemale.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 11:20:57 GMT -5
Elizabeth kallistas õrnalt Tomi vastu ning läks poisiga eemale..
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 11:24:19 GMT -5
Samara mõtles, et nojamh, ning viis kuidagimoodi Hermione haiglatiiba. Kui tal see tehtud oli tuli ta varsti tagasi ning hakkas raamatut lugema.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 11:26:08 GMT -5
,,JAH, ma olengi hull Tom, hull sinu järele,, sosistas Hermione. Ta läks kaasa Samaraga, et minna haiglatiiba, kus ta saaks eemale Alcottist ja Tom'ist. Tema soov oli hakata kalgiks Tom'i ja Lizzie vastu.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 11:29:02 GMT -5
Tom vaatas kui nad olid ära läinud ja siis küsis ''On kõik korras?'' ja naeratas Lizziele.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 11:34:49 GMT -5
"Jah. " Lausus Elizabeth ning vastas Tomile enda naeratusega. "Tahad sa teda vaatama minna?" Küsis ta Tomilt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 11:35:55 GMT -5
''Ei.Küll Samara hoolitseb ta eest.Samara on vastutustundlik.'' Natukese aja pärast ütles ta ''Ma tahan sinuga olla'' ja ta naerastas Lizziele.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 11:50:39 GMT -5
"Ja mina sinuga." Sõnas Lizzie ning naeratas Tomile.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:10:18 GMT -5
''Millal sul sünnipäev on?'' küsis Tom Elizabethilt huvitudes. Ta hoidis Lizzielt käest kinni. ''Ma tean su saladust keelatud metsas'' sõnas Tom vaikselt , et keegi teine ei kuuleks.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 14:03:53 GMT -5
"Kahekümne kuuendal Novembril." Sõnas Elizabeth. "Ma tean," Lisas ta ning naeratas Tomile. "Hakkame kooli poole minema?" Küsis ta Tomilt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 14:06:30 GMT -5
''Okei, ma peangi minema ja tooma su salli ära'' ütles ta Lizziele naeratades.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 10:00:33 GMT -5
Hermione ootas Samarat järve ääres.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 10:02:19 GMT -5
Samara mõtles. Lõpuks jõudis ta otsusele. Ta jalutas Hermione juurde. "Tere, sa vist tahtsid mulle midagi öelda?" küsis ta tüdrukult imestunud ilme näol.
OT: Hermi, vähemalt 2 või 3 lauset.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 10:31:12 GMT -5
,,Ei...Ma tahtsin lihtsalt kellegiga rääkida,, lausus Hermione kurvalt. Tal oli ju ainult 2 sõpra.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 12:38:58 GMT -5
"Aaa.. Noo räägi siis" ütles Samara. Ta ei teadnud, kes tema 2 sõpra on.
|
|
|
Post by King Leonidas I on Feb 10, 2007 13:14:16 GMT -5
Leonida soli kõike õhinal pealt vaadanud ja ohkas ning läks puhke tuppa
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 1:31:44 GMT -5
"Kas sa räägid või mitte?" küsis Samara naeratades. Ta viskas suure kivi järve.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 11, 2007 1:55:58 GMT -5
,,Ma ei tea kas sulle enam sellest asjast rääkida, me pole ju head sõbrad ja ma pigem ei räägiks sulle, aga tead...Ma lähen Dracoga ballile. Ta kutsus mind,, lausus Herm.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 2:04:42 GMT -5
"Ohh, lahe, et sa Dracoga lähed. Mina lähen Nompsiga. Ta kutsus mind eile" vastas Samara õnnelikult.
|
|
|
Post by King Leonidas I on Feb 11, 2007 2:11:14 GMT -5
Leonids läks kahe tüdruku poole kun tal oli igav hakkanud,ning lausus "Noh tüdrukud kuidas käsi käib''.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 2:15:33 GMT -5
"Tere Leonidas" ütles Samara naeratades. "Väga hästi läheb, ja sul endal?" küsis ta poisilt.
|
|
|
Post by King Leonidas I on Feb 11, 2007 2:33:29 GMT -5
''Hästi läheb''.Ütles Leonidas ning küsis mis Hermionel viga o ta küll teadis kuna ta oli kõike eemal näinud ,aga ta tahtis vestlus teemat aretada
|
|