|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 1:26:23 GMT -5
Hermione astus Kolme Luua kõrtsi. Ta avastas, et kedagi peale kelneri seal polnudki. Herm tellis 1 võiõlu ja 1 tee, õnneks maksid need vähe, sest Hermione leidis taskust ainult 1 galeooni, millega ta tasus. Siis ta istus üpriski akna lähedale. Enam ta aknast välja ei vaadanud, sest nüüdseks oli juba hakanud vihma sadama. Pika aja pärast muutus vihm lumeks. Lume helbed olid nii kaunid. Hermione hakkas aknast välja vaatama ja teed jooma. Ta lootis, et keegi tuleb talle seltsiks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:48:16 GMT -5
Samara tuli Kolme Luuda. Ta nägi eemal Hermionet. Ta lehvitas talle teretuseks ning läks leti juurde. Ta ostis 2 pudelit võiõlut ning läks ühe pingi juurde. Vaikselt hakkas ta võiõlut jooma.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 8:59:07 GMT -5
,,Samara ühined minuga?,, küsis Hermione mornilt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 12:00:20 GMT -5
"Ei, ei ühine" ütles Samara vaikselt. "Sorry, aga halb tuju" ütles ta nõrgalt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 1:29:51 GMT -5
Herm sammus Kolme Luuda. See oli tühi. Ta istus üksinda laua taha ja ümises lauluviisi, mida eile Samara mänginud oli... Tema värvitud laude vahelt kukkusid pisarad. Siis järku kuulis ta Kolme Luua raadiost kaunist mugude laulu: PussyCat Dolls - Stick With You. See oleks nagu Hermist rääkinud. Nagu Herm oleks tahtnud seda ise enda kohta laulda. Laul oli rahulik ja ilus ning Hermionel kukkusid pisarad ta rüüle.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 1:35:56 GMT -5
James astus Kolme Luuda, et saada natuke võiõlut.Ta nägi Hermi seal istumas, lehvitas talle, tellis endale pudeli võiõlut ja istus Hermi kõrvale.,,Sau.''ütles James,,Anna andeks, et eile niimoodi ära jooksin.Ma loodan, et sa ikka mäletad mis eile juhtus või oled juba unustanud.''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 1:36:52 GMT -5
,,Ei,, ütles Herm enda pisaraid varjates. ,,Ei unustanud,, vastas ta.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 1:38:31 GMT -5
Herm kuivatas kähku varuka äärega oma pisarad ning vaatas Jamesile otsa. ,,Ma ei unusta seda kunagi,, ütles Herm õrnal häälel.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 1:39:11 GMT -5
,,Miks sul pisarad silmis on''küsis James õnnetult.Ta ei tahtnud, et herm kurvastaks.See vaatepilt tegi ta õnnetuks.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 1:40:01 GMT -5
,,Ah ei midagi,, valetas Hermione. Ta ei tahtnud poisile rääkida veel ühte asja mida ta eile teada sai.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 1:42:33 GMT -5
James sai aru, et Herm valetas aga ta ei tahtnud talt midagi pärida.Ta küsis:,,KAs sa andestaksid selle?''Ja ta suudles Hermit.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 1:43:35 GMT -5
Hermione kohkus, et James teda suudles. ,,Vabanda,ma ei saa,, ütles ta poisist eemale tõmbudes.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 1:56:10 GMT -5
,,Ma ei karda neid.Muide mul on NENDEGA oma kana kitkuda, sest nemad on süüdi mu isa surmas''ütles James väga vihaselt.,,Ma ei lase neil meie vahele tulla.JA kui ma peaksin neid nägema tapan ma nad samamoodi nagu nad tapsid mu isa.''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 1:57:33 GMT -5
,,Sa oled vapper,, ütles Hermione. ,,Sa peaksid kuuluma Gryffindori,, lausus Herm.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 2:02:28 GMT -5
,,Kui ma oleksin nii vapper siis ma ei oleks Ravenclawis.''ütles James ikka veel vihane olles surmasõõjate peale.Ta kallistas Hermit vastu ning suudles ka vastu.,,Ta ei olnud nii vihane enam aastaid olnud.Ta ei teadnud millal ta surmasõõjaid näeb aga selles on ta kindel, et ta tapab nad.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 2:05:44 GMT -5
,,Kui ma suren, palun otsi keegi kellega surmasööjate vastu võidelda, ma palun sind,, ütles Hermione. ,,Ma ei ole tegelikult tark, mina ja mu raamatud,, vastas Herm. ,,Ma olen tegelikult väga nõrga iseloomuga, ma ei suudaks lausuda Avada Kedavra loitsu,, ütles Herm tõsiselt võttes Jamesi kätest kinni. ,,Ma tean, et ma suren pea, ma palun sind tapa siis nad,, sosistas Herm Jamesile.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 2:16:11 GMT -5
,,Ma TAPAN nad enne kui nad sind näevad ja ma ei kasuta AVADA KEDVRA loitsu.Ma lõikan nende kehadesse suured haavad ja võtan sisikonna välja täpselt nagu nad tegid mu isal.''ütles James nii vihasena et see täitis kogu ruumi.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 2:17:50 GMT -5
,,Sa laskud samale tasemele siis mis Surmasööjad ja sa oleksid nagu üks neist! MA EI LUBA SUL SEDA TEHA!,, karjus Herm vihaseks muutudes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 2:25:12 GMT -5
Samara tuli varajasel hommikult Kolme Luuda. Võiõlle asemel ostis ta aga tass kohvi. Tüdrukul oli süda paha ja pea valutas. Kohvi eest makstud, otsis ta tühja lauda. Ta nägi eemal Jamesit ja Hermionet. Ta naeratas ning läks aga tühja laua juurde. Ta ei tahtnud paaris egada. Vaikselt vabasse lauda istudes hakkas ta kohvi lürpima.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 2:26:46 GMT -5
,,Nemad tegid seda minu isaga.Miks mina pean neile HALASTAMA ja kui nad seda sinuga teevad mis siis on kas ma siis võin neile nii teha nagu nad tegid mu isale ja sulle?''ütles James nii vihasena, et ta ei imestaks kui seda oleks terve küla kuulnud.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 2:27:39 GMT -5
,,Siis võid mu unustada,, ütles Hermione vihaselt käega vastu lauda virutades ja ust paugutades lahkudes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 2:29:14 GMT -5
Samara ehmatas karjumise peale. Ta valals kohvi endale kogemata peale. Mis neil küll juhtus, mõtles Samara endamisi murelikult.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 2:36:37 GMT -5
James jooksis Hermile järele ning kui ta Hermile järele jõudis ütles ta:,,Palun vabandust Hermione, palun vabandust.Mulle aitab.Ma lähen jooksuga kooli ja hüppan kõrgeima koha pealt alla.Loodetavasti leiad oma õnne'' ja James jooksis kooli poole endal pisarad silmis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 2:41:38 GMT -5
Samara kuulis eemal hirmsat karjumist. Ta ei võtnud enda asju kaasa, vaid jooksis Hermione juurde. Ta võttis lohutavalt sõbrast kinni ja kallistas teda. "Mis on ? Mis juhtus?" küsis ta murelikult Hermionelt.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 2:42:17 GMT -5
Kuid James ei kuulnud mida Hermione ütles ja jooksis edasi.Ta ei tahtnud Hermionet jätta aga kui ta Hermi nutma ajas ja veel vihaseks siis ta on kõigeks valmis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:02:33 GMT -5
Samara aga ei hakanud kuulama Hermione armuvalusid, sest ei puutunud temasse. Vaikselt läks ta uuesti Kolme luuda. Tellis endale kohe tuliviski, ta ei hoolinud enda vanusest. Tüdruk hakkas isukalt jooma enda tuliviskit mõeldes surmale.
|
|
|
Post by Twiggy Rose Dahn on Jun 5, 2008 8:21:21 GMT -5
Twiggy läks Kolme Luuda ta tellis endale ühe võiõlu ja läks laua juurde kus istus üks tüdruk."hei,mina olen Twiggy,kas see koht on vaba?"
|
|