|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 7:26:48 GMT -5
Samara tuli Kolme Luuda. Ta läks leti juurde ning ostis pudeli võiõlut. Maksnud õlu eest vaatas ta kõrtsis ringi, et märkata tühja lauda. Päris palju rahvast oli. Lõpuks ta nägigi ühte. Ta trügis läbi rahva laua juure, mis oli inimeste varjus, kõige pimedamas nurgas. Samarat polnud seal peaaegu nähagi. Tüdruk võttis istet ning avas avajaga enda pudeli. Seejärel hakkas ta enda võiõlut trimpama.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 11, 2007 7:32:49 GMT -5
Hermione sisenes ka kõrtsi. Inimesi oli seal vähemaks jäänud. Herm ostis kolm pudelit tuliviskit ja istus vabasse lauda.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 7:37:39 GMT -5
Manson astus kolme luuda. Poiss läks leti juurde ja ostis pudeli võiõlut. Manson vaatas kõrtsis veidike ringi et leida kohta kuhu istuma minna. Lõpuks nägi Manson ühes hämaras nurgas Samarat ning Manson suundus tüdruku poole. "Sau Samara... Ka tohib sinu kõrvale istud?" Küsis Manson häbelikult naeratades ning jäi vastust ootama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 7:40:12 GMT -5
Samara juba peaaegu tukkus hämaras, kui kuulis, et keegi teda kõnetab. See oli Manson. "Tsau jamh.. Muidugi võid. Mul oligi igav" vastas Samara kergelt naeratades.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 7:47:20 GMT -5
Manson istus Samara kõrvale ja tegi oma võiõle pudeli lahti. "No kuidas sul siis ka läinud on viimasel ajal?" Küsis Manson ning naeratas kergelt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 7:48:34 GMT -5
"Noo kuidas läheb vä" Samara mõtles. "Noo hästi läheb" vastas Samara pärast natukest aega mõtlemist. "Aga sul endal?" küsis ta poisilt. Ta võttis lonksu enda võiõlust.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 7:54:04 GMT -5
"No läheb ka kuidagi moodi vist!" Vastas Manson Samara küsimusele. "On sul muidu balliks kaaslane olemas?" Küsis Manson vaikselt. Poiss oli suht kindel et tüdrukul on kaaslane olemas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 7:55:42 GMT -5
Samara kuulas Mansoni ära. "Eee.. Jah, mul on kaaslane olemas" ütles ta poisile. Ta ei teadnud, kas öelda õnneks või kahjuks, et tal on kaaslane olemas. "Sul on muidu onju" küsis ta poisilt.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 8:01:10 GMT -5
"Ei mul ei ole kahjuks!" Lausus Manson nukralt ning pööras pilgu eemale. "Ja ma arvan et ma ei tule ka ballile kuna mul pole kaaslast!" Lisas poiss ning vaatas maha.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:03:17 GMT -5
"Ahh, küll sa selle kaaslase leiad. Aega on ju küll" ütles Samara. Ta tahtis poissi lohutada. "Mind ka alles eile kutsuti ballile. Mind kutsus poiss keda ma tunnen väga vähe" lisas tüdruk.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 8:06:59 GMT -5
"Ei leia!" Lausus Manson kindlalt. "Vaat asi on selles et.... ahh ei midagi unusta ära et ma hakkasin midagi ütlema." kogeles Manson vaikselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:08:21 GMT -5
"Muidugi leiad" oli Samara kindel. "Sigatüükas on veel paljusid tüdrukuid, kellel pole kaaslalst" ütles Samara naeratades. "Eee.. Mis sa ütlema hakkasid Manson?" küsis tüdruk poisilt võiõlut rüübates.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 11, 2007 8:08:35 GMT -5
Hermione hüüdis teisest kõrtsi otsast: ,,Samara kes su kaaslane siis on?,,
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 8:10:44 GMT -5
"Ma hakkasin ütlema et.. ahh see pole enam tähtis!" Lausus Manson kurblikult
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:12:41 GMT -5
"Mhh.. Okei" ütles Samara ning rüüpas võiõlut edasi. Ta kuulis küll, mida Hermione hõikas, kuid ta ei hakanud vastust üle Kolme luua karjuma. Tüdruk sai aru küll, et kui poiss ei taha rääkida siis on asi selge, ja see ei puutunud Samarasse.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 11, 2007 8:14:29 GMT -5
Hermione astus neile ligi: ,,Samara kellega sa siis ballile lähed?,,
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:15:39 GMT -5
"Nompsiga" vastas Samara lühidalt. "Sa ju teatsid et ma temaga lähen"
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 8:18:07 GMT -5
Asi jus puutuski Samarasse kuid Manson ei tahtnud eriti seda välja öelda. Manson vaatas Samarat ning naeratas korraks kuid siis muutus jälle kurvaks. Lõpuks mõtles Manson et ütleb selle välja. "No asi oli nii et ma tahtsin sind ballile kutsuda ja ma nii väga tahaks sinuga sinna minna aga kuna sul on juba kaaslane olemas siis ei ole midagi teha mina ballile ei tule. Ja ma ei taha kellegi teisega ka minna." Poiss langetas pea kätele ning püsis seal niimoodi liikumatult ja täiesti vaikselt ainult tema hingamist oli õrnalt kuulda.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 11, 2007 8:18:37 GMT -5
,,ei teadnud,, ütles Hermione. ,,Mul jäi mulje et lähed Tom'iga...,, vastas Herm.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:21:14 GMT -5
Samara kuulas poisi ära. Lõpuni. Siis Samara ohkas valjult. "Kahjuks ma ei saa sinuga ballile tulla. Mul on juba kaaslane" vastas Samara vaiksetl. Tal oli kahju, et pidi poisi lootusi purustama, kuid Samara ei olnud Mansonile ju mingit lootust andnud. "Anna andeks" ütles ta vaikselt. Tüdruk tõusis äkilise liigutusega püsti ning läks leti juurde. Ta ostis kaks pudelit tuliviskit. Ühe pudeli jättis ta endale, teise pudeli ulatas ta poisile. "Tomil on kaaslane olemas" vastas Samara kurvalt.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 8:24:50 GMT -5
"Ei ole midagi elan üle ma lihtsalt ei tule ballile ja ongi kõik!" Lausus Manson vaikselt ning võtis oma asendi uuesti sisse. "Tänan" Lausus poiss vaikselt kui Samara talle pudeli tuliviskit andis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:26:03 GMT -5
"Muidugi tuled" ütles Samara. "Sa lähed kellegiga kampa. Kas või minu ja Nompsiga" ütles Samara laialt naeratades.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 8:29:04 GMT -5
"Ei ma ei taha kellegiga kampa minna, ma ei taha olla viies ratas vankri alla, ja ma lihtsalt ei tunneks end hästi ja teid segaks see ka. Ma olen otsustanud, ma ei tule! Vabandust aga ma ei tule!" Lausus Manson kindlalt ning võtis mittu suurt lonksu tuliviskit.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:32:03 GMT -5
"Okei" ütles Samara kurvalt. Ta tahtis ju kõigest poissi aidata. "Vahetame teemat siis" pakkus tüdruk välja. "Mis sa sigatüüka rahvast arvad?" küsis ta poisilt. Ta tahtis juttu arendada.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 8:35:35 GMT -5
"Norm rahavas on siin aga ega ma tegelt ei tea kah pole suhelnudki kellegagi!" Lausus Manson vaikselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:44:17 GMT -5
"Minuga oled ju. Ja Hermionega. Rohkem ma ei tea" ütles Samara.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 8:46:16 GMT -5
"No rohkem ei ole kah kellegiga suhelnud!" Lausus Manson
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:47:11 GMT -5
Samara ohkas. "Ja kelle süü see on?" küsis ta poisilt.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Feb 11, 2007 8:48:41 GMT -5
"Mitte kellegi!" Ütles Manson ning rüüpas veel paar lonksu tuliviskit.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 11, 2007 8:50:46 GMT -5
"Okei" ütles Samara nukralt. Ta ei viitsinud vaielda. Tal oli niigi halb tuju.
|
|