|
Post by ronald on Feb 17, 2007 3:47:31 GMT -5
James astus Kolme Luuda.Tal oli väga halb olla.Ta tellis endale tuliviskit ja istus üksinda lauda.Ta mõtles missugune oleks elu ilma temata kindlasti parem arvas ta.Ta jõi tuliviskit ja mõtles edasi.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:48:59 GMT -5
,,Tsau,, ütles Hermione Jamesi kõrvale istudes. ,,ÜKS TULIVISKI JA KOHE,, hõikas Hermione kelnerile. Herm sai oma tuliviski ja andis kelnerile 5 hõbeknutti.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:49:42 GMT -5
Samara tuli rõõmsasti Kolme Luuda. Ta nägi eemal Jamesit ja Hermit. Ta lehvitas rõõmsalt neile ning suundus nende lauda. "Tsau, kas siia võib istuda ?" küsis ta arglikult peale seda kui oli võiõlut ostnud.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:52:01 GMT -5
,,Muidugi,, naeratas Hermione.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:53:20 GMT -5
"Tänan" ütles Samara itsitades ning istus Hermi kõrvale. "Mis kamm käib siis?" küsis ta poisilt ja tüdrukult neid jälgides.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:55:31 GMT -5
,,Emm..,, naeratas Herm ja vaatas Jamesile otsa. ,,Ei toimu midagi...,, mõtles Hermi midagi välja taas Samarat vaadates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:58:33 GMT -5
"Jajahh" ütles Samara Hermione ribidesse toksates küünarnukiga. "Ma tean sind küll" vastas ta lõbusalt. "Hei, miks mina pean võiõlut lürpima?" küsis ta ning vaatas imestunud nägudega teisi ning enda pudelit. "TULIVISKIT!" hüüdis ta kelnerile. Peagi oli tüdrukul see käes.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 4:08:48 GMT -5
James tõusis püsti ja ütles:,,Ma lähen kõnnin natuke väljas.''Ta tahtis üksi olla ja ennast merre uputada kuigi ta arvas et Herm ei lase tal seda teha.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 4:10:13 GMT -5
"Ära mine" ütles Samara. "Meil hakkab igav" ütles Samara Jamesi poole pöördudes.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 4:10:45 GMT -5
,,Ma tulen sinuga kaasa,, ütles Herm. ,,Ma ei lase sul ennast tappa,, lausus Hermione kahtlustavalt.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 4:13:28 GMT -5
,,Teil ei hakka igav ja ma ei tapa ennast ära.Vähemalt mitte veel''ütles James oma ette ja läks uksest välja.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 4:14:02 GMT -5
Herm jooksis Jamesile järele ja läks temaga jalutama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 4:15:27 GMT -5
Samara vaatas kuidas James ja Herm ära läksid. Tüdruk ohkas valjult ning pani pea kätele. Ta tundis ennast väga üksikuna.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 19, 2007 6:45:16 GMT -5
Draco märkas eemal Samarat ning ta läks tema juurde. Ta küsis ''Kas võib siia istuda?''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 19, 2007 9:17:40 GMT -5
Samara tõstis pilgu. Ta nägi seal Dracot. "Tsau, muidugi võid" ütles Samara poisile naeratades. Tal oli hea meel, et keegi temaga rääkima tuli.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 19, 2007 9:19:47 GMT -5
Draco naeratas samuti ning tellis endale ühe tuliviski.''Kas see oli Hermione kes ennem välja jooksis?'' küsis ta seejärel Samaralt ning proovis tunduda võimalikult ükskõikne.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 19, 2007 9:23:31 GMT -5
Samara mõtles. Ta sai aru, et Hermione meeldib poisile ikka veel, Samara oli sellepärast natuke nukker, kuid ta ei hakanud midagi ütlema. "Jah, see oli Hermione, ta läks enda poisi juurde" ütles Samara nagu muuseas ning võttis tuliviskist lonksu. "Sa jäid temast ilma" vastas Samara. Ta ei tahtnud sellega poisile haiget teha. "Anna andeks, ma pole küll õige inimene, kes seda peaks ütlema, aga minu arust on Herm imelik. Algul meeldid talle sina, siis James, siis jälle sina ja siis jälle James. Ta peaks otsustama mitte sinu tunnetega mängima" vastas Samara elutargalt ning vaatas poissi.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 19, 2007 9:29:45 GMT -5
Draco naeris ning rüüpas veidike tuliviskit. Ta lausus ükskõikselt ''Ega mul eriti kahju pole. Ta on selle kõik ise ära teeninud, oleks pidanud kohe alguses ausalt ära otsustama.'' ta rüüpas uuesti tuliviskit ning küsis ''Aga kuidas sinul läinud on? Samamoodi südamevalud?'' ta naeris uuesti kuid seekord veidike kibedalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 19, 2007 9:31:43 GMT -5
Samara naeratas, kui Draco ütles seda kõike ükskõikselt. "Ahhh, minul pole enam ammu südamevalusid. Tom on maailma suurim tõbras" lausus Samara Dracole naeratades. "Ausalt öeldes oli mul sinust jube kahju. Ja mul oli kahju, kui Herm sulle meeldis" vastas Samara ning pööras pilgu poisilt ära.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 19, 2007 9:33:16 GMT -5
Draco vaatas kerge huviga Samarat ning küsis ''mis teil juhtus?''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 19, 2007 9:35:54 GMT -5
"Lampi kukkus sõimama." ütles Samara. "Aga ärme räägi Tomist. Ma ei taha" lisas Samara ning naeratas Dracole. "Eee.. Vabandust et küsin, aga kas sul on juba keegi uus tüdruk silmapiiril?" küsis Samara poisilt ning vaatas poisi sügavatesse silmadesse.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 19, 2007 9:37:52 GMT -5
Draco muigas kergelt. ''Miks sa küsid?'' küsis ta tüdrukult ning rüüpas kergelt tuliviskit.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 19, 2007 9:38:49 GMT -5
"Ei, ma niisama" ütles Samara kähku. "Kas sinu ja Jessica vahel on midagi ?" küsis Samara huviga ning ingli naeratusega.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 19, 2007 9:41:27 GMT -5
''Minu ja Jessica? Miks sa seda arvad?'' küsis Draco ning rüüpas kähku oma tuliviskit.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 19, 2007 9:42:37 GMT -5
"Ei, Hermione nagu mainis midagi. On see siis tõsi ?" küsis Samara. Tegelikult ta ei tahtnud Dracole öelda, et poiss on tasapisi Samarale meeldima hakanud...
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 19, 2007 9:46:52 GMT -5
''Hermione, on Hermione...'' ütles Draco ning põõritas silmi. ''Kui sa temaga juba korra käid siis ei tohi sa vist kellegi teise tüdrukuga rääkida.'' lausus ta tüdrukule ning naeratas. Ta vaatas hetkeks Samara ilusaid silmi kuid põõras siis pilgu ära.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 19, 2007 9:49:44 GMT -5
Samara naeratas. "Kas see on siis keelatud ?" küsis ta poisilt. "Ja minu arust ei käi temaga enam. Minu arust oled sa vaba" ütles Samara ning pöörast punastades poisilt pilgu ära.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 19, 2007 9:51:48 GMT -5
''Vaba jah.'' ütles Draco naerdes. ''Aga sina?'' küsis ta omakorda ning rüüpas uuesti tuliviskit.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 19, 2007 9:53:52 GMT -5
"Jaa, mina olen vaba küll" ütles Samara veidi õhetades. "Eee.. Miks küsisid muidu ?" küsis Samara ning uppus jälle Draco silmadesse ära. Ta pööras kähku pilgu ära nin võttis tuliviskist lonksu. Ta tundis, kuidas ta sõrme otsad sumisema hakkavad ja pea ringi käima. Ta polnud enam väga kaine viskist.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 19, 2007 9:56:40 GMT -5
''Eeh, lihtsalt. Küsisin midagi vastu.'' vastas ta ning tundis samuti kuidas tuliviski hakkas talle pähe tulema. Ta raputas kergelt pead ning küsis Samaralt ''kas lähme kuhugi edasi. Näiteks puhketuppa, Hufflepuffi omasse.'' pakkus ta ning lükkas tuliviski eemale.
|
|