|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 13:07:43 GMT -5
Samara tuli külmast lõdisedes Kolme Luuda. See oli ainuke soe koht, kus sellisel ajal Siganurmes sooja sai.
Ta läks käsi taskus hoides leti juurde ning tellis ta endale kaks pudelit võiõlut. Ta otsis taskust paraja raha ning ulatas selle baarmenile. Baarmen noogutas ning ulatas tüdrukule kaks sooja Võiõlu pudelit.
Pudelid kätte saadud, vaatas Samara Kolmes Luuas ringi. Ta nägi, et kõrtsis on suht palju rahvast. Palju võlureid ja nõidu, kes olid süvenenud oma vestlusesse. Kõik olid vanad. Samara trügis nende vahelt läbi ning läks ühe vaba koha juurde. Ta võttis enda mantli seljast ja pani selle tooli seljatoele. Seejärel võttis ta istet ning avas enda Võiõlle pudeli. Vaikselt hakkas ta võiõlut jooma ja sagivaid nõidu vaatama.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 13:11:15 GMT -5
Hermione sisenes Kolme Luuda. Ta istus Samara kõrvale ja ütles unelnevalt: ,,Ma suudlesin Dracot,, See hetk oli Hermi õnnelikuim sündmus kogu tema elus olnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 13:24:31 GMT -5
"Tsau" ütles Samara vaidi imelikult Hermionele. "Ma tean, ma nägin teid" vastas Samara naeratades.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 13:26:30 GMT -5
,,Ma olen nii armunud,, vastas Hermione naeratades, ise tühjusesse vaadates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 13:30:16 GMT -5
Samara aneratas. Tal oli sõbra pärast hea meel. "Ma .. Ma ei tea, kas mina olen" vastas Samara võiõltsi rüübates.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 13:34:22 GMT -5
,,Aga Harry,, ütles Hermione Samarale, enda tühjast pilgust järsku Samarale otsa vaadates. ,,Sa oled ju Harrysse armunud,, kohkus Herm.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 13:39:46 GMT -5
"Olin" parandas Samara teda. "Ta lahkus Sigatüükast ja me ei suhtle temaga. Olen vaba kui lind" vastas tüdruk.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 13:41:32 GMT -5
,,Oh Samara,, ohkas Hermione. Hermil tuli meelde kuidas Herm oli Dracot suudelnud..Hermi arvas, et Samara on nüüd natuke Hermi peale vihane, et Herm tema ees Dracot suudles, sest Samara polnud ju õnnelik...
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 13:45:06 GMT -5
Samara naeratas. "Mul on sinu üle hea meel. Sorry, et ma sind koos.. Tomiga solvasime" ütles Samara vaeits arglikult maha vaadates.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 13:50:32 GMT -5
,,Vana asi..Pole vaja sellepärast põdeda,, naeratas Herm.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 13:54:07 GMT -5
"Tore" ütles Samara naeratades ning võttis lonksu võiõlust.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 13:54:11 GMT -5
,,Anna andeks, et ma sind üritasin tappa,, ütles Herm. Samarale otsa vaadates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 13:55:51 GMT -5
"Ahh. Ei ole midagi. Sorry et sulle molli andsin" ütles Samara naeratades.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 13:57:43 GMT -5
,,Ok, kuule anna siis juba palun mulle kõik andeks,, ütles Herm naerdes. ,,Anna andeks, et ma ültse olemas olen,, naeris Hermione.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 13:59:36 GMT -5
"Nähh." ütles Samara ja tegi solvunud näo pähe.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 14:01:19 GMT -5
,,Miks sa nüüd solvusid,, küsis Herm tõsiselt. Tõusis püsti ja lahkus Kolmest Luuast ust pauguga kinni lüües.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 14:03:43 GMT -5
"Ma ei solvunud!" hüüdis Samara talle järgi, kuid oli juba liiga hilja. Tüdruk ohkas valjult ning pani väsinult enda pea kätele ning nagu magas, aga ei maganud ka.
|
|
|
Post by cat on Apr 16, 2007 8:06:09 GMT -5
Lily tuli Willemiga Kolme Luuda.Nad istusid akna juurde.Siis tõusis Lily ja läks leti äärde.Ta tellis kaks võiõlut ning viis need lauda.Ta küsis siis"Kuidas sulle siin ka meeldib"Lily vaatas Willemi poole ning rüüpas võiõlut.
|
|
|
Post by Willem C. Bewis on Apr 16, 2007 8:16:59 GMT -5
Willem lausus "Tänan.Siin on päris tore, kuid sõpru ei ole eriti."Ta vaatas tüdruku poole, kes läks näost vihaseks."Sina oled küll aga rohkem ei ole"Lausus Willem kiiresti.Ta vaatas Lily poole ja naeratas.
|
|
|
Post by cat on May 7, 2007 7:05:30 GMT -5
Lily muigas.Tüdruk vaatas aknast välja.Mõne vaikse hetke pärast lausus Lily:"Peame vist minema hakkama, pimedaks kisub.Ma ei taha pimedas minna mitte, et ma kardaks aga ma lihtsalt ei taha."Lily tõusis ja lahkus Kolmest Luuas.
|
|
|
Post by Willem C. Bewis on May 7, 2007 7:08:49 GMT -5
"Oota" karjus Willem Lilyle järele.Poiss jooksis Kolmest Luuast välja.
|
|
|
Post by Daniel Caster on Oct 14, 2008 6:24:56 GMT -5
Daniel sisenes kolme luuda ja tellis endale ühe võiõlle.Maksnud selle eest otsis ta vabat lauda.Ta märkas ühte tühjemat lauda ja nägi seda tagapool.Seal istus üks õpilane keda Dan oli sigatüükas näinud aga ta ei teadnud teda.Ta läks laua juurde ja küsis``Kas ma võin siia istuda?``
|
|
|
Post by Sandra Simson on Oct 27, 2008 8:19:56 GMT -5
Jah võid küll. Mina olen Sandra,aga sina? Tüdruk vaatas küsival ilmel poisile otsa. Sandra oli kusagil seda poissi näinud, kuid ei tundnud teda.
|
|