|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 12:58:14 GMT -5
Hermione sisenes puhketuppa. Ta istus diivanile. Herm tahtis, et keegi teda armastaks, et ta kellegile meeldiks. Tom andis Hermionele lootust kuid äkki tegi ta Hermile haiget ja lõhkus Hermi lootuse. Hermione istus diivanil pea kätel.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 14:07:46 GMT -5
Elizabeth astus puhketuppa. Ta nägi seal Hermionet. Lizzie istus tüdruku kõrvale ning vaatas talle kaastundlikult otsa. "Ee Hermione kuule? Ma pean sult vabandust paluma. Ning kindlasti tuleb kunagi sinu kord, ning sa leiad endale selle õige."
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 14:10:49 GMT -5
,,Kuule vabanda selle pärast seal järve ääres, ma olen lihtsalt Tom'i armunud,, naeratas Hermione Lizzie'le otsa
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 14:13:30 GMT -5
"Ei ole midagi. Aga ta meeldib sulle ikka veel?" Küsis Lizzie Hermionelt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 14:14:44 GMT -5
,,jah,, vastas Hermione ohates. Ta hoidis vägisi pisaraid tagasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:18:15 GMT -5
Oli õhtu ning Samara tuli haigutades puhketuppa. Ta nägi, et seal on väga vähe rahvast. Ta ütles Hermionele ja Elizabethile tsau ning suundus enda lemmik tugitooli juurde. Ta istus maha ning hakkas kirjutama kirja.
|
|
|
Post by King Leonidas I on Feb 12, 2007 9:24:55 GMT -5
Leonidas tuli puhketuppa ta läks ütles Hermionele ja Lizzile tere ning vaatas tuas ringi nähes kirjutvat Samarat läks ta tema juurde ning küsis ''mida asa kirjtad''
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 12, 2007 10:47:28 GMT -5
Tom tuli sisse ning nägi , et Leonidas jälle räägib Samaraga.Ta oli üli kade. ''Mis teete?'' küsis Tom vihase häälega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 12, 2007 12:18:40 GMT -5
Samara kuulis Leonidase häält. "Hei, kirja kirjutan" vastas ta. Siis tuli Tom. "Tsau" ütles ta poisile õrnalt. "Midagi ei tee. Miks sa nii vihane oled?" küsis tüdruk uudishimulikult Tomilt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 12, 2007 12:46:38 GMT -5
''Ei midagi'' ütles Tom siiski kadedalt. '' Mis sul tema vastu on?'' küsis Tom sosistades Samaralt , sest Samara käis kogu aeg Leonidasega läbi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 12, 2007 12:51:39 GMT -5
"Midagi, ausalt" sosistas Samara vastu. See oli ka tõsi, sest Samara oli Tomi armunud ja kuidas veel.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 12, 2007 12:57:43 GMT -5
Tom vaatas Samarat ning andis ühe musi Samarale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 12, 2007 12:58:49 GMT -5
Kui Samara musi sai, siis tüdruk punastas, kuid ta andis poisile musi vastu. Ta ei tahtnud võlgu jääda.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 12, 2007 13:00:14 GMT -5
Tom vaatas teda kaua ning siis suudles teda.Aeg oli nagu kinni jäänud.Tal olid mõtted ainult Samaral.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 12, 2007 13:02:45 GMT -5
Samara suudles Tomi. Tüdruk tundis, et puhketoas pole kedagi peale Samara ja Tomi. Tüdruk hoidis enda käed ümber poisi kaela ning ta silmad olid kinni. See oli Samara õnnelikeim hetk.
|
|
|
Post by Anamaria E. L. Swann on Mar 10, 2007 7:32:15 GMT -5
Anamaria tuli puhketuppa ning istus teistest võimalikult kaugele. Ta luges ühte ajakirja ning vaatas selle tagant vahepeal teisi õpilasi häbeliku pilguga.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Mar 15, 2007 9:56:27 GMT -5
Draco jalutas puhketuppa ja märkas ühte õpilast kes luges parajasti ajalehte. Ta mõtles alguses, et see on Jessica, kuid kui ta vaatas tüdrukut tähelepanelikumalt sai ta aru et see polnud tema. Ta läks tüdruku juurde ning lausus ''Ma olen Draco Kellerman. Kas võib siia istuda?''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Mar 22, 2007 10:23:49 GMT -5
Hermione tuli puhketuppa. Ta nägi uksevahele seisma jäädes Dracot. Herm oli kui kangestunud, ta ei suutnud ennast liigutada...
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 3, 2007 2:50:30 GMT -5
Samara sisenes Puhketuppa. Ta nägi eemal Dracot. Ta ohkas vaikselt ning läks suure diivani juurde. Vaikselt süvenes ta raamatutemaailma.
OT: Kuna palju aega on möödas, siis Samara on vahepeal lahkunud.
|
|
|
Post by Anamaria E. L. Swann on Apr 3, 2007 11:01:12 GMT -5
Anamaria põõras pilgu enda ajakirjalt ja vastas särava naeratusega: ''Muidugi võid.''[/b]
|
|
|
Post by Robert Smith on Apr 4, 2007 11:33:00 GMT -5
Robi tuli puhkekasse ja läks istus ühte nurka maha.Ta võttis raamatu ja hakkas seda lugema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 5, 2007 1:31:12 GMT -5
Samara tõstis pilgu raamatult ning märkas eemal Robertit. Ta tõusis diivanilt püsti ning läks noormehe juurde. "Tsau, istuda võib ?" küsis Samara ning naeratas õrnalt.
|
|
|
Post by Robert Smith on Apr 8, 2007 2:47:25 GMT -5
,,Oh tsau,''naeratas Robi enda magusat ja salapärast naeratust.,,Ikka.''Ta vaatas tüdrukut.
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 8, 2007 2:48:50 GMT -5
Samara muigas ning istus Roberti kõrvale. "Noh, millega tegelesid siis siin üksinda ?" küsis ta ning jälgis tähelepanelikult noormeest.
|
|
|
Post by Robert Smith on Apr 8, 2007 2:52:14 GMT -5
,,Ühest asjast millest sa eriti kuulda ei taha,''lausus Robi nukralt ja vaatas tüdrukut.,,Aga mis sa ise vahepeal teinud oled?''[/colour][/i]
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 8, 2007 2:53:35 GMT -5
Samara vaatas Robertile otsa. "Tahan ikka kuulda, muidu ma ei küsiks ju" ei jätnud Sammy jonni. "Midagi erilist" sõnas ta siis Roberti küsimusele.
|
|
|
Post by Robert Smith on Apr 8, 2007 2:55:35 GMT -5
,,Ma mõtlesin oma vennast,''vastas Robi nukralt ja vaatas neiut.,,Ma tean et sa ei taha mu vennast rääkida nii, et vahetame teemat!''[/colour]
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 8, 2007 2:57:01 GMT -5
Samara ohkas ning tundis mingit pitsitavat nutuklompi enda kurgus. "Räägime jah millestki muust" nõustus Samara ning rebis enda mõtted Roberti vennast. Ta vaatas hetkeks Robile otsa, küsiva pilguga ning oodates uut jututeemat.
|
|
|
Post by Robert Smith on Apr 8, 2007 3:02:31 GMT -5
,,Läheks kuhugi,''vastas Robi ja vaatas Samarat.,,Ma tahaks ühte asja küsida aga lihtsalt ei saa.''Ta lootis et tüdruk ei küsi mida.[/colour]
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 8, 2007 3:04:32 GMT -5
Samara vaatas naeratades Robile otsa. "Lähme, aga kuhu ?" küsis tüdruk. "Küsi aga julgesti" sõnas ta seejärel ning ajas end maast püsti.
|
|