|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 13:41:38 GMT -5
"Oeh. Okei" vastas Samara ning vajus lössi, nagu James üritaks Samarat lüüa.
|
|
|
Post by ronald on Feb 16, 2007 14:04:32 GMT -5
James vaatas Samarat ja läks ruttu puhketoast välja.Ta ei tahtnud, et keegi tema pärast sellist nägu teeks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 14:06:46 GMT -5
"Mis värk ometi on." küsis Samara endamisi, kui James oli ära läinud. Samara mõtles et ta hirmutab inimesed eemale. Peaks endale kuuli pähe laskma, mõtles ta endamisi naerdes.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 0:13:29 GMT -5
James tuli puhketuppa tagasi ja ta ei tahtnud kedagi näha ega kellegiga rääkida.Ta läks istus üksikusse nurka ja tal voolasid hääletud pisarad.Ta oli nii õnnetu sellepärast, et tema isa surmast on täpselt 10 aastat mõõdas.ta istus seal ja lootis, et temaga ei räägitaks kunagi.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 1:16:16 GMT -5
Hermione tormas puhketuppa ning kallistas Jamesi. ,,Tsau,, ütles Herm Jamesi pisaraid kuivatades. ,,Sul veab, et terve su suguvõsa surnud pole,, lausus Herm õnnetult. Ning kallistas veel tugevamini Jamesi.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 1:30:36 GMT -5
,,Jah ma tean''ütles James ikka nutuselt.Ta kallistas Hermi vastu ja küsis kas saaksime natukese aja pärast Kolmes Luuas kokku''küsis James natuke õnnelikumalt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 1:31:27 GMT -5
,,Muidugi, aga ma pean ennast veel korrastama.,, ütles Herm ja lahkus puhketoast.
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 6, 2007 1:12:26 GMT -5
Sheila tuli ühispuhketuppa. Ta märkas, et palju rahvast polegi siin. Tüdruk istus põrandale, kamina ette maha ning hakkas lugema raamatut, mis tal kaasas oli.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Mar 7, 2007 1:25:49 GMT -5
Manson astus ühispuhketuppa. Manson nägi täna kõvasti süngem välja kui tavaliselt. Poiss märkas Samarat kuid Manson ei teinud temast väljagi ning läkse eemale puhketoa hämarasse nurka istuma.
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 7, 2007 1:27:31 GMT -5
Sheila märkas Mansonit. Ta nühkis kõvasti enda silmi. "Manson ? Kas see oled sina ?" küsis ta. Saanud aru, et see ongi tema, jooksis Sheila Mansoni poole ning kallistas teda. "Kus sa siis nüüd välja kargasid ? ma eit eadnudki, et sina siin oled" vastas tüdruk. ta tõesti ei teadnud, et Manson Sigatüükas käib.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Mar 7, 2007 1:34:08 GMT -5
Manson nägi Sheilat. "Oot oot... Kas ma näen õieti? Sheila sina we?" Lausus Manson ning tüdrukule vastu ja kallistas teda samuti! "Ma tulin jah sigatüükasse. Aga sellest polnud mul küll õrna aimugi et sina ka siin oled!" Lausus Manson ning kallistas tüdrukut veel korra.
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 7, 2007 1:36:58 GMT -5
Sheila naeratas. "See oledki sina" lausus ta vaikselt. "Ma mõtlesin, et ma ei näe sind enam iial. Peale seda, kui ma Pariisi läksin. Kui ma Londonist ära kolisin" vastas tüdruk ning vaatas poisi pruuniodesse silmadesse. Ilma pikemalt mõtlemata surus ta enda huuled poisi suule.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Mar 7, 2007 1:41:19 GMT -5
Manson naeratas muhedalt Sheilale. "Ma juba kaotasin lootuse et sin veel millalgi näen." Sosistas Manson. Manson vaatas Sheila lummavalt sinistesse silmadesse. Kui Sheila mansonit suudles, suudles poiss tüdrukut midagi kõhklemata vastu.
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 7, 2007 1:43:32 GMT -5
Sheila taganes poisist järsult. "Vabanda, ma poleks pidanud seda tegema" ütles tüdruk ning vaatas kõvasti punastades maha. "Lihtsalt, noh.. kunagi me ju käisime või nii.. Aga ega see on vist muutunud. Ma vean kkihla, et sa oled kellegi leidnud" vastas tüdruk vaikselt ning istus maha.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Mar 7, 2007 8:25:27 GMT -5
Manson lähenes Sheilale ja võtis tüdruku oma kätte vahele. "Ei see ei ole muutunud!" Lausus Manson. "Ma pole siin kedagi leidnud. Ja kui päris ausalt öelda on mu tunded sinu vastu täiesti alles ja nüüd kus sind nägin tugevnesid need veelgi!" Lisas poiss vaikselt ning vaatas Sheilale sügavale silma.
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 7, 2007 8:29:39 GMT -5
Sheila naeratas nõrgalt. "On see tõsi, mis sa räägid ?" küsis Sheila poisilt ning vaatas lummavalt tema pruunidesse silmadesse, mis talle olid koguaeg meeldinud. "Ma nii igatsesin sind, ma vajan sind siiamaani. Igavesti" vastas tüdruk
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Mar 7, 2007 8:32:21 GMT -5
Manson noogutas. "Jah see on tõsi mis ma räägin. Ja mina igatsesin sind ka ja vajan sind samuti siiani. Igavesti!"Rääkis poiss vaikselt ning suudles tüdrukut hellalt.
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 7, 2007 8:36:02 GMT -5
Sheila niutsatas, kui Manson teda suudles. Ta asetas ettevaatlikult enda käed mansoni ümber ning suudles teda õrnalt vastu. Peale seda vaatas ta Mansonilt otsa. "Mis siis muidu teinud oled ?" küsis tüdruk ning tegi pähe sellise näo, nagu poleks midagi juhtunud.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Mar 7, 2007 8:40:57 GMT -5
Peale suudlust kallistas Manson veel Sheilat ning siis naeratas tüdrukule magusalt. "Ahh mis ma siin ikka teinud olen õpinud ja sind igatsenud ja siis veel veidi õpinud ja jälle sind igatsenus jne." Rääkis Manson ning naeratas kergelt. "Aga sa ise?" Küsis poiss. "Kaua sa siin juba olnud oled?" lisas Manson.
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 7, 2007 8:49:57 GMT -5
Sheila kuulas Mansonit. "Noo siis oled sa küll tubli olnud, kui õpid palju" vastas tüdruk. "Ma tulin eile siia. Mind pole isegi sõõlatud veel" lisas ta poisile. "Kuidas sul siin tüdrukutega lood on ?" küsis Sheila.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Mar 7, 2007 8:53:34 GMT -5
"Ei tea kuhu sa pääsed. Ma loodan et Slytherini." Lausus Manson ning muigas kergelt. "Oot mis mõttes tüdrukutega?" Küsis Manson. "Mul pole siin peale sinu kedagi." Lausus poiss kindlalt.
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 7, 2007 8:59:08 GMT -5
"Ma ei oska öelda, kuhu ma saan" ütles tüdruk vaikselt naeratades. "Tore, kui sa veel vallaline oled" ütles Sheila ning rõhutas sõna Veel.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Mar 7, 2007 9:02:09 GMT -5
"Veel jah aga kes teab kaua ma veel olen vallaline." Lausus Manson väga kavalalt ning naeratas magusalt Sheilale.
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 7, 2007 9:04:22 GMT -5
Sheila võpatas. "Aaa, noo kui sa kavatsed kellegi leida.. " ütles Sheila ning muutus kurvaks. ta vaatas maha.
|
|
|
Post by Marilyn M. Manson on Mar 7, 2007 9:07:15 GMT -5
"Selle alla ma mõtlesin sind!" Lausus Manson õrnalt. Manson laskus Shelia ette põlvele ning võttis tüdruku käe enda kätte vahele. "Kas sa tahaksid minuga edasi käija?" Küsis Manson vaikselt
|
|
|
Post by Sheila-Amanda Monroe on Mar 7, 2007 9:10:06 GMT -5
Sheila naeratas Mansonilt. "Meeleldi" vastas ta poisile talle sügavalt silma vaadates. Seejärel lähenes ta poisile ning suudles teda magusalt.
|
|
|
Post by wowposter on Nov 1, 2008 1:36:29 GMT -5
|
|