|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 9, 2007 13:22:44 GMT -5
Jessica tuli puhketuppa ning istus rahulikult ühele tugitoolile mis asus otse ahju ees. Ta oli sügavalt mõttes. Kellest või millest, seda ta ei teadnud isegi, sest ta pea oli täis vastuseta küsimusi.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:25:46 GMT -5
Tom astus sisse. Tal oli nii igav , et ta pidi või keelatud metsa minema.Ta märkas Jessicat .Ta ütles ''Tere.Mul on nii igav olnud , et mine ja mata või ennast maha'' sõnas Tom naeratades.Ta sai aru , et Jessica on mõtetes nii , et ta küsis ''On kõik korras?Sa paistad nii kahvatu''.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 13:27:32 GMT -5
Hermione sisenes puhketuppa. ,,Tom sorry. Ma ei taha sinuga tülis olla kuid ei taha ka su sõber olla. Tahan et oleksin sulle kui võõras.,, sosistas Hermione Tomile.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:31:41 GMT -5
''Nojah''. ''Jessica oled sa täiesti terve?'' küsis Tom vaikselt muretsedes ,sest Jessica paistis nii mõttes olevat et ta ei pannudki Tomi tähele.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 9, 2007 13:31:52 GMT -5
Jessica võpatas kergelt ning lausus vastuseks Tomile:''Korras. Ma olen alati selline kahvatuvõitu.''Ta naeratas poisile ning lausus uuesti: ''Igav on jah veidike. Kuid õppimine on huvitavaks läinud.'' ta naeratas taaskord ning vaatas leegitsevat ahju.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:33:42 GMT -5
''Nojah.Mis sa ka teinud oled vahepeal , pole sind eriti näinud'' sõnas Tom.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 9, 2007 13:36:53 GMT -5
Jessica tõstis pilgu ahjult ning vastas: ''Ei midagi erilist. Lihtsalt tunnid ja Siganurm. Sa ise?''
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:37:39 GMT -5
''Suhteliselt sama.Pole sind ültse siganurmes ega kuskil näinud.'' sõnas Tom.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 13:38:26 GMT -5
ROLLI VÄLISELT ------------------
Jessica mul vaja rääkida lisa mind enda msn'i: laulusuu@hotmail.com
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 9, 2007 13:40:28 GMT -5
Jessica naeratas taaskord ning küsis veidike vaiksemalt: ''Ma olen kuulnud teie väiksest riiust. Sinu, Hermione ja Samara vahel. Mis juhtus?'' ta lootis, et ei olnud liiga isiklikku küsimust küsinud, kuna talle ise ei meeldinud kunagi kellegiga riius olla.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:43:30 GMT -5
''Nojah.Hermione'l pole nagu eriti palju sõpru ja elab seda viha teiste peal välja.Aga Samaraga leppisime ära.Irw, naljakas on see , et me ei teadnud mille pärast me tülis olimegi'' ütles Tom ja naeris vaikselt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 13:43:45 GMT -5
,,See oli isiklik küsimus,, segas Hermione vahele.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 13:44:40 GMT -5
Hermione vaatas, et nad ei teegi temast ültse välja ja jäi üksi istuma.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:45:55 GMT -5
''Noh aga välja elada sa küll oskad teiste peal'' sõnas Tom ja vaatas Hermione poole.''kas sa püüad vastu vaielda , et kui sa aias Expelliarmust tegid mulle siis....OIH'' Tom ehmatas ,sest ta kartis , et Jessica teeb midagi Hermionele.
--------------------------------- hermione 2 või 3 lauset plz....
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 9, 2007 13:47:15 GMT -5
Jessica naeratas säravalt Tomile, kuid lausus siis vabandavalt Hermionele: ''Vabandust! Ma ei mõelnud sellega midagi halba. Lihtsalt meenus mulle.'' ta põõrdus uuesti poisi poole ning lausus talle kerge naeratusega: ''Vahel ikka juhtub. Ma saan aru, et te leppisite siis ära, jah?''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 13:49:05 GMT -5
Jessica naeratas säravalt Tomile, kuid lausus siis vabandavalt Hermionele: ''Vabandust! Ma ei mõelnud sellega midagi halba. Lihtsalt meenus mulle.'' ta põõrdus uuesti poisi poole ning lausus talle kerge naeratusega: ''Vahel ikka juhtub. Ma saan aru, et te leppisite siis ära, jah?'' ,,Ei,, vastas Hermione jäigalt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:50:16 GMT -5
''Jamh, mulle see ei meeldi , et kui ma Samaraga ära leppisin siis Hermione ei tahtnud enam Samaraga sõber olla.'' sõnas Tom.Siis ta veel sosistas niiet Hermione ei kuulnud ''Kui Hermione nii jätkab siis ma kahjuks arvan , et ta ei saagi ühtegi sõpra , sest mina otsin endale palju sõpru.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:51:01 GMT -5
---------------------------------------------
Today at 1:47pm, Jessica E. L. Swann wrote:Jessica naeratas säravalt Tomile, kuid lausus siis vabandavalt Hermionele: ''Vabandust! Ma ei mõelnud sellega midagi halba. Lihtsalt meenus mulle.'' ta põõrdus uuesti poisi poole ning lausus talle kerge naeratusega: ''Vahel ikka juhtub. Ma saan aru, et te leppisite siis ära, jah?''
,,Ei,, vastas Hermione jäigalt.
KLE SEE KÄIS SAMARA KOHTA....
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 13:51:29 GMT -5
,,Tom sa purustasid mu südame andes mulle lootust et ma meeldin sulle ja siis järsku suudled minu ees Lizzie't.,, nuuksus Hermione teisest toa otsast.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 9, 2007 13:52:50 GMT -5
Jessica tundis ennast järsku üleliiksena ja lausus Tomile ärevalt: ''Kas äkki oleks parem kui ma lahkun?''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 13:54:07 GMT -5
,,Jessica sa pole üleliigne,, naeratas Hermione Jessicale.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 9, 2007 13:58:16 GMT -5
Elizabeth astus puhketuppa. Ta noogutas Jessicale ja Tomile tervituseks, ning istus tomi lähedale diivanile.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 13:58:43 GMT -5
''Jessica ära lahku'' sõnas Tom. ''Hermione ma pole sulle õelnud ega vihjeid andnud , et sa meeldid mulle.Sa loodad liiga palju.Pealegi sa liccalt ütled seda.Aga äkki mul on juba kaua aega Lizzie olnud.Ma ei taha sind sellise upsakuse ja kiirustamise pärast.'' sõnas Tom.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 13:59:06 GMT -5
,,Jessica, teed tahad?,, Hermione ulatas Jessica poole teetassi milles oli suhkur juba sisse segatud. Endale võttis ta ka teed ja sammus tagasi teise toa nurka.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 14:00:45 GMT -5
,,Tom sa ei tea milline ma tegelikult olen, ja kohe siis oleksid võinud öelda, et ma kiirutan ,, Hermione naeratas Tom'ile soojalt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 14:01:19 GMT -5
Tom sõnas ''Kuule Jessica ma lahkun nüüd.Ma ei viitsi siin vaielda siin.Tsauki!'' hüüdis Tom Jessicale ja hakkas vaikselt minema.Enne kui ta lahkus vaatas ta aknast välja.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 14:03:50 GMT -5
,,Oota Tom,, hüüdis Hermione Tom'ile joostes järele. ,,Kas mul on veel lootust,, Hermione natuke punastas.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 9, 2007 14:04:48 GMT -5
Jessica vaatas hääletult kuidas Tom lahkus ning järgnes tema eeskujul, kuid lausus ka Elizabethile ja Hermionele headaega. Tal ei olnud enam tuju seal olla, õhk oli liiga pingeline
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 14:05:16 GMT -5
Tom märkas alles nüüd Elizabethi.Ta hüüdis ''Tsaukiiiiii.Ma ei näinudki sind ennem.Kle Jessica sa oled kuulnud millal lendamise tunnid algavad?'' Tom läks Elizabethi juurde ning kallistas teda.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 14:07:02 GMT -5
Tom märkas alles nüüd Elizabethi.Ta hüüdis ''Tsaukiiiiii.Ma ei näinudki sind ennem.Kle Jessica sa oled kuulnud millal lendamise tunnid algavad?'' Tom läks Elizabethi juurde ning kallistas teda. ,,Tom,,
|
|