|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 6:44:40 GMT -5
Hermione sammus puhketuppa mis oli tühi. Ta heitis diivanile pikali ning vaatas tulle.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 6:53:08 GMT -5
James istus Hermi kõrvale ning küsis:,,Kuule Hermi kuidas ma sulle meeldima hakkasin?''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 6:54:05 GMT -5
,,Kuidas?,, küsis Hermione tulle vaadates. ,,Ma ei teagi,, naeratas Herm ja pööras pilgu Jamesile.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 6:55:56 GMT -5
James naeratas.,,Midagi sa pidid ju märkama. Mis oli minus mis teistes ei olnud?''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 6:56:40 GMT -5
,,Armastus,, vastas Hermione poisi sügav pruunidesse silmadesse vaadates.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 6:59:02 GMT -5
,,Ma olen kindel, et ma pole ainus poiss kelles on armastust''ütles James ning naeratas.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 7:00:39 GMT -5
Hermione oli vakka. Ta vaatas ikka veel poissi kelle silmad olid nii ilusad kui kellegil teisel. Herm pööras taas pea ära ja vaatas tulle.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 7:05:44 GMT -5
,,Hermi, sa ju tead et minus oli midagi teist mitte armastus.''ütles James sõbralikult naeratades.Ta vaatas tüdruku pruunidesse silmadesse ja jäi ootama vastust.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 7:06:49 GMT -5
,,Sinus oli kõik see, et sa meeldiksid mulle...,, ütles Herm ja vaatas taas tule poole. See kord pani Herm silmad kinni
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 7:08:37 GMT -5
,,Ju vist.''ütles James ja vaatas maha.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 7:09:27 GMT -5
Tekkis piinlik vaikus. Isegi Hermione ei osanud midagi öelda. Ainult tuli praksus rahutult kaminas.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 7:14:24 GMT -5
,,Kas minus oli midagi mida Dracos ei olnud?''küsis James arglikult ja aeglaselt.,,Muidu sa poleks ju minusse armunud.''James vaatas arglikult Hermit
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 7:14:34 GMT -5
Herm võttis enda kitarri ja laulis ühtede mugude laulu ,,Stick With You,,.
,,I don't want to go another day So I'm telling you exactly what is on my mind Seems like everybody is breaking up Throwing their love away I know I got a good thing right here That's why I say (Hey)
Nobody's going to love me better I must stick with you Forever Nobody's going to take me higher I must stick with you You know how to appreciate me I must stick with you My baby Nobody ever made me feel this way I must stick with you,, laulis Hermione pehmel õrnal häälel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 7:15:07 GMT -5
Samara tuli jalutades puhketuppa ning nägi seal Jamesit ja Hermionet. Ta ei läinud neid segama. Ta läks ühe diivani juurde ning istus sinna maha. Tal oli kaasas tema päevik ja ta hakkas sinna kirjutama.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 7:15:36 GMT -5
,,Oh vabanda et ma laulma hakkasin,, ütles Herm kitarri käest pannes. ,,Ma ei tea...,, jäi Hermione vait.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 7:18:58 GMT -5
,,Miks ma sulle üldse meeldima hakkasin,, küsis Herm, jälle kitarr käes, mängides Stick With You refrääni.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 7:21:47 GMT -5
,,Pole midagi.Minu meelest on sul ilus lauluhääl.Jah ma teen sinust välja ära kunagi arva, et ma ei tee.''ütles James tüdruku ilusatesse pruunidesse silmadesse vaadates.,,Ma ei tea.Ilmselt sellepärast, et kui ma sind nägin olid sa mu vastu sõbralik ja aus.Sa olid siis mu ainuke sõber sigatüükas.Ilmselt sellepärast.''Vastas James tüdruku küúimusele
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 7:32:56 GMT -5
Herm jäi ootama, et poiss veel midagi ütleks. Või midagi teeks. Hermione mängis nüüd hoopis kitarriga laulu: ,,Wait A Minute,,
Everybody listen all over the world I got a story 'bout my favorite girl (Wait a minute) Oh, my baby sexy for sure I had to have him when he walked through the door (Wait a minute)
She was 'bout to drive me insane She come with drama while I'm giving her chains (Wait a minute)
I'm focused but I'm losing control He only wants me for my body and soul (Wait a minute)
Girl, why you do me like that? You take all my money Can't even call a player back (Wait a minute) Boy, why you tripping like that? You think 'cause you tricking you get it just like that? (Wait a minute)
laulis Hermione nüüd mitte enam tasakesi vaid julgemalt naeratades Jamesile.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 7:39:36 GMT -5
James naeratas julgustavalt vastu ning kuulas rõõmuga Hermi laulu.Ta ei teadnud miks Hermi hääl talle julgustav ja rahustav tundus ning kuulas edasi.Kui Hermi laulmise lõpetas ütles James:,,Mul on hea meel, et sind kohtasin.''Ning ta suudles Hermit
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 7:41:12 GMT -5
,,Tore, et ma sind kohtasin,, sosistas Hermione.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 7:50:21 GMT -5
James ja Hermi suudlesid seal juba üle 10 minuti.James ei usu, et miski ta nii õnnelikuks teeb kui olla koos Hermiga.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 8:20:08 GMT -5
,,Ma võin hea olla kuid sina oled parim''ütles James ning suudles tüdrukut.,,Sa oled parim asi mis mu elus on juhtunud.''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 8:23:57 GMT -5
,,Tänan,, vastas tüdruk naeratades. Hermione potsatas diivani pealt maha. ,,Oih, vabanda,, ütles ta püsti tõustes ja taas diivanile istudes.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 8:42:39 GMT -5
,,Pole vaja vabandada''ütles James naerataddes.Ta oli olnud nii õnnelik, et oli unustanud kõik enda ja Hermi ümber.Teda ei huvitanud muu kui olla Hermiga kas siin või teises ilmas.Ta suudles tüdrukut uuesti ja mida rohkem ta Hermiga aega veetis seda õnnelikumaks ta muutus.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 8:48:35 GMT -5
Hermione öökull toksis nokaga vastu akent. Jala küljes oli Hermi öökullil mingi kollane ümbrik. Herm lasi Jamesi lahti ja avas akna, et linnult võtta kiri.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 8:50:05 GMT -5
James küsis:,,Mis sinna kirjutatud on Hermi?''ja kõndis tüdruku poole.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 8:52:15 GMT -5
,,Nad tahavad mind tappa, täna...,, ütles Herm ja viskas kirja tulle. Üle Hermi näo voolasid pisarad. ,,Ma kardan,, nuuksus Herm.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 8:55:50 GMT -5
,,Pole hullu.Nad ei sa sind minult võtta nagu nad võtsid minu isa ma ei lase.Ma enne sureksin kui laseksin neil sulle midagi teha.''ütles James vihaselt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 8:58:03 GMT -5
Hermione kuulis kahtlaseid hääli. ,,Nad vist tulevad,, ütles Hermione võlukeppi välja võttes. ,,Samara?,, otsis Herm Samarat. Samara oli kadunud. Herm kuulis sõna Avada Kedavra ja tema kõrva juurest tuhises mööda roheline valgusjuga.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 8:59:10 GMT -5
Hermione ei näinud kedagi, kes oleks seda loitsu lausunud. Kedagi polnud peale tema ja Jamesi puhketoas.
|
|