|
Post by Samara Soul on Jan 21, 2007 0:44:25 GMT -5
Samara lonkis raamatukokku. Tal oli tahtmine midagi lugeda. Ta käis riiulite vahel edasi-tagasi otsides sobivat raamatut. Ja seal ikka andis otsida kuna riiuleid oli seal palju. Nii ta lõpuks leidiski ühe paksu mustade kaantega raamatu. See raamat kutsus lugema. Samara laenutas selle ning hakkas raamatukogus sed lugema.
|
|
|
Post by auron on Jan 21, 2007 6:31:54 GMT -5
Harry astus raamatukokku. Talle meeldis lugeda ja ta külastas raamatukogu tihti. Ta astus raamaturiiuli juurde ja hakkas endale sobivat raamatut valima. Lõpuks leidis ta raamatu lohede ajaloost. Ta võttis selle, istus maha ja hakkas raamatut uurima.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Jan 21, 2007 7:23:34 GMT -5
Jessica astus vaikselt raamatukokku. Ta heitis pilgu Keelatud Osakonnale, et nähe ega keegi seal pole, ning veendunud et kedagi pole seal sammus ta riiulite vahel otsides ühte kindlat raamatut. Lõpuks ta leidis selle. Ta tuli riiulite vahelt ära ning märkas ühte õpilast kes samuti luges. Ta tundis ta ära ning sammus tema poole ning lausus: ''Tere Harry! Kas ma võin siia istuda?
|
|
|
Post by auron on Jan 21, 2007 9:57:05 GMT -5
"Jah, muidugi!" vastas Harry. "Kas tohib küsida, mida sa loed?" küsis ta.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Jan 21, 2007 10:22:16 GMT -5
''Võluloomade ajalugu. Sina?'' küsis Jessica ning istus ta kõrvale.
|
|
|
Post by auron on Jan 21, 2007 10:38:58 GMT -5
"Lohede ajalugu" vastas Harry naeratades.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Jan 21, 2007 11:16:25 GMT -5
''Lohed on huvitavad. Oled sa kunagi ühtegi näinud?'' küsis Jessica samuti naeratades.
|
|
|
Post by auron on Jan 21, 2007 11:21:53 GMT -5
"Ei, kahjuks mitte. Pole veel sellist imelist võimalust olnud." vastas Harry. "Aga sa?" küsis ta.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Jan 21, 2007 11:24:01 GMT -5
''Kahjuks mitte. Kuid ma olen neist palju lugenud.'' lausus ta kergelt ning lisas kiirelt: ''Kuidas sulle siin Sigatüükas meeldib? Oled juba palju sõpru leidnud?''
|
|
|
Post by auron on Jan 21, 2007 11:34:13 GMT -5
Harry mõtles natukene ja vastas: "Jah, mulle meelib siin. Siin on toredaid võlureid ja ma olen siit ikka paar sõpra saanud."
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Jan 21, 2007 11:57:01 GMT -5
Jessica naeratas ning võttis enda raamatu lahti. Esimesel leheküljel räägiti ükssarvikutest. Ta luges ainult kaks sõna kui ta küsis uue küsimuse: ''Kas sa ballistoled kuulnud?''
|
|
|
Post by auron on Jan 21, 2007 12:05:53 GMT -5
"Jah, olen küll! Tundub lahe!" vastas Harry.
|
|
|
Post by Susannah Simon on Jan 21, 2007 13:58:21 GMT -5
Susannah suundus raamatukokku. Slytherinlane valis endale paar raamatut ning otsis pilguga vabat lauda. Ainukesena jäi talle silma laud mingi Ravenclaw' poisiga.
"Tohib?" küsis ta tüdinult, raamatuid lauale toetades.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Jan 21, 2007 14:36:09 GMT -5
Hermione astus raamatukokku. Ta istus üksikusse lauda, siis aga tõusis ta kohe püsti ja tõi lähima riiuli juurest raamatu: Lihtsaimad loitsud
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 21, 2007 23:54:54 GMT -5
Samara tõusis peagi oma kohalt püsti, ning asetas tagasi raamatu, mida ta lugenud oli. See ei huvitanud teda enam ja ta seda siiski veel laenutanud ka polnud. Ta läks järgmiste riiulite juurde ning käis seal edasi-tagasi. Lõpuks ta leidis ühe tumepunaste kaantega väga tolmuse raamatu. Tüdruk vaatas kaanele. "Salapärased Nõijajoogid" võis raamatukaanelt lugeda. Samara võttis õhinal raamatu riiulist välja ning istus sellega kohale, kus ta oli enne istunud ning hakkas seda lugema ja silmitsema.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Jan 22, 2007 3:57:22 GMT -5
''Jah, saab mõtted õppimiselt eemale. See peaks vist olema mingi ava ball. Oled kaaslase juba leidnud?'' küsis Jessica huviga Harrylt ning luges paar lauset oma raamatust.
|
|
|
Post by Professor Moody on Jan 22, 2007 12:56:16 GMT -5
Ei ole abi vaja. Aga noh, kui te kunagi leiate mingi raamatu kus oleks loits millega saaks ma hääle tagasi, siis ma olen teile kül tänulik
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 23, 2007 0:22:14 GMT -5
"No me anname endast parima" ütles Samara naeratades Moodyle.
|
|
|
Post by Professor Moody on Jan 23, 2007 7:56:22 GMT -5
Ei tea kas siganurmes müüakse kompvekke ms hääle tagasi annavad?
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 23, 2007 7:59:52 GMT -5
"Ma ei tea" ütles Samara. "Kuid minge vaadake Mesinäppu" lisas tüdruk ning hakkas raamatut edasi lehitsema.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Jan 26, 2007 1:28:41 GMT -5
Hermione lõi raamatu plaksuga kinni ja jooksis raamatukogust nutuga minema...
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 26, 2007 8:25:32 GMT -5
"Ei tea, mis temal viga on?" küsis Samara Tomilt imestunud kuid suht ükskõigselt. Ta ei tahtnud enda nina teiste asjadesse sekkuda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 26, 2007 9:48:57 GMT -5
"Nojah" ütles Samara vaikselt.
|
|
|
Post by Daniel Tooth on Jan 26, 2007 11:20:45 GMT -5
Daniel tuli raamatukokku ja ta hakkas lugema Sigatüüka ajalugu. ( mis oli üpriski igav ). Pärast seda ta ütles Samarale tere ning küsis talt : "Kas ma võin siia istuda?"
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 1, 2007 3:12:28 GMT -5
Samara vastas tulijale:"Jah, ikka võid. Ma olen muideks Samara. Samara Soul" lisas ta veel enda tutvustamiseks.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 1, 2007 8:40:45 GMT -5
Tom lahkus saalist.Tagasi tulles läks ta ühe kindla raamatu juurde ja hakkas lehitsema.Tomi nägu oli selline nagu ta oleks kummitust näinud.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 2, 2007 13:35:25 GMT -5
Elizabeth astus raamatukokku, et animaagiast rohkem teada saada. Lizzie suundus riiulite vahele ning väljus sealt varsti, paks raamat käes. Ta märkas lauda kus istus Tom, kuid ei otsustanud poissi segama minna.
Ravenclawlane suundus ühe teise laua juurde, võttis istet ning avas raamatu. Seejärel hakkas ta seda lugema, vahepeal heites pilke Tomile.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 2, 2007 14:09:06 GMT -5
Tom nägi , et Elizabeth oli seal ja ta ütles vuristades '' Mamõtlesinetäkkisatahaksidtullaminugaballile?''. Tom natuke punastas.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 2, 2007 14:33:02 GMT -5
"Aa.. hei Tom! " Lizzie tõusis püsti ning liikus Tomi laua juurde. Tüdruk võttis poisi vastas istet ning vaatas teda kindlalt. Hetkeks paistis, et Elizabeth ei vasta või veel hullem lükkab pakkumise tagasi.
Siis ta aga naeratas ning ütles lõbusalt Tomile: "Kuidas ma saaksingi sulle ei öelda?"
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 3, 2007 3:19:55 GMT -5
Tom naeratas Elizabethile vastu ja küsis siis rõõmsalt :''Sul on juba riided ballileminekuks ostetud?'' ja naeratas veel kord.
|
|