|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 10:12:23 GMT -5
Samara tuli jooksuga trepist üles astronoomia torni. Ta nuttis. Ta vaatas aknast välja taevasse. Krt, miks mu elu nii raske on, miks mina ei leia endale kedagi, mõtles ta endamisi. Ta oli meeletult kurb ja tundis end väga üksi. Ballile ma ka ei lähe, sest keegi ei kutsu mind, mõtles ta jällegi. Niivisi mõtiskledes istus tüdruk vasta seina nurka ning vaatas aknast välja.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 9, 2007 10:34:00 GMT -5
Draco oli just Hufflepuffi puhketoast tulnud ning kuulis, et keegi on astronoomia tornis. Algul arvas ta, et see on arvatavasti peeves kuid ta leidis hoopis enda majakaaslase Samara. Nähes tüdruku nutust nägu küsis ta kiirelt ''Mis viga?''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 10:46:24 GMT -5
Samara nägi enda majakaaslast. Ta pühkis kärmelt pisarad. "Ahh ei midagi" ütles ta poisile ning keeras kärmelt selja ära, et poiss enam tema nägu ei näeks. "Mis sa sellisel kellaajal siin teed?" küsis ta ikka veel poisile seljaga olles.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 9, 2007 11:55:52 GMT -5
''Ma lihtsalt käisin lossis natuke ringi ja kuulsin, et keegi on siin.'' vasta Draco tüdrukule ning lausus peale veidike mõtlemist ''Aga sina?''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 12:02:34 GMT -5
Samara naeratas õrnalt poisile ning läks siis akna juurde. "Ma tulin, et niisama öist taevast imetleda" vastas ta pisaraid pühkides ning siis poisi poole pöördudes. Silmavärv oli veidi laiali, need olid punased kuid siiski väga kaunid. Tüdruk naeratas õrnalt ning vaatas edasi tähistaevast. "Siin on mõnus mõelda" vastas ta.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 12:05:26 GMT -5
Hermione jooksis trepist ülesse kohe Malfoy juurde ja sosistas talle: ,,Kas see kaunis noor tüdruk meeldib sulle? Tal on vaja praegu õnne, kui ta sulle ei meeldi ära anna talle lootust, või tuleb sul minuga tegemist!,, Ta läks teisele poole astronoomia torni ja vaatas tähti.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 9, 2007 12:06:49 GMT -5
Draco naeratas mõistvalt ning läks akna juurde Samara kõrvale. Ta vaatas natuke aega vaikides tähti ning lausus siis tüdrukule ''Kas sa Astronoomiat tead? Ma tean, et meil pole küll veel sel alal ühtegi tundi olnud, kuid ennem Sigatüügas ma õppisin seda.''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 12:07:30 GMT -5
Samara vaatas ehmunult Hermionet. Ta kuulis, mida ta poisile sosistas. Ta punastas veidi. Okei, väga kõvasti ning pööras kähku pea ära. Mitmed mõtted keerlesid ta peast läbi. Siis kui Draco tema kõrvale tuli ütles ta naeratades poisile :" Ei, meil pole ka ühtegi tundi olnud"
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 12:11:54 GMT -5
Hermione jooksis Malfoy juurde ja sosistas talle: ,,Kui ta sulle meeldib siis ütle seda talle kohe, ma lähen siit eemale ma ei kuule teid.,, Hermione jooksis teiselepoole torni ja võlus enda ümber mulli milles ta ei kuulnud midagi muud kui ise enda südame põkseid.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 12:18:07 GMT -5
,,Malfoy ütle talle mida sa tema vastu tunned,, hõikas Hermione enda mulli seest.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 9, 2007 12:20:50 GMT -5
Draco vaatas mõistmatult Hermionet ja tema imelikku mulli ning viis enda pilgu Samarale. Ta naeratas lõbustatult ning lausus uuesti Hermione poole põõrdudes ''Ma austan sinu otsekohesust Hermione, kuid ma kardan, et ma kahjuks ei ole nii julge sellel alal...''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 12:22:53 GMT -5
,,Saada mulle öökulliga kiri (teade) ja ma ütlen Samarale edasi,, naeratas Hermione oma mullist väljudes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 12:32:09 GMT -5
"Hermione lõpeta" ütles Samara nüüd vahele astudes. "Sa ei pea kosjasobitajat mängima, me ei tunnegi Dracot eriti ju. Või on see tõsi, on tõsi et ma meeldin sulle?" küsis Samara Draco poole pöördudes.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 12:35:22 GMT -5
Tom kõndis ja nägi et üleval Astronoomia klassi kõrval oli Samara ja Draco.Ta kutsus korra Draco alla ning sõnas ''Kuule , kutsu Samara ballile .Ma kuulsin , et tal pole kaaslast.Kutsu ta ballile , ma kutsuks ise aga mul on juba kaaslane olemas.Ja mul natuke kahju ka kui Samara ballile ei tule''sõnas Tom vaikselt sosistades Dracole , et Samara ei kuuleks ning läks siis edasi.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 9, 2007 12:38:08 GMT -5
Draco kortsutas kergelt kulmu. Ta oli veidike ehmunud, ta oli tulnud üles lihtsalt selleks, et tüdrukut lohutada mitte ballile kutsuda. Sest nagu Samara oli õelnud nad ei tunnegi veel üksteist nii hästi. Ta läks üles tagasi Samara juurde ning lausus talle ''Sul on õigus...me ei tunne veel üksteist nii hästi''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 12:42:00 GMT -5
"Jamh.. Nii se on" ütles Samara vaikselt. "Teate, mina lähen ära siit" ütles Samara ning läks Astronoomia tornist välja, saates kõigile põgusa naeratuse.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 9, 2007 12:45:56 GMT -5
Draco lehvitas tüdrukule järele. Ta põõrdus Hermione poole ning lausus nii sõbralikult kui sai ''Ma pean ka minema. Näema mõnikord jälle!'' ning lahkus samuti Hermionele järele lehvitades.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 12:46:47 GMT -5
Hermione jäi Tom'iga torni üksi. Ta pööras tähti vaatama ja teeskles nagu Tom'i polekski seal.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 12:50:05 GMT -5
,,Mis mõttes sa lahkud,, küsis Hermione äkki.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 12:52:00 GMT -5
OT: LOE SEDA!!! Ja mul natuke kahju ka kui Samara ballile ei tule''sõnas Tom vaikselt sosistades Dracole , et Samara ei kuuleks ning läks siis edasi.
NING LÄKS EDASI..... ma ei saa niii palju postitada mängust väljaspool .ära niisama selliseid poste tee rohkem nagu mina teen.... liccalt et mind ei ole siin niiet sa ei saa seda lauset esitada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:09:47 GMT -5
Mõni päev hiljem tuli Samara jällegi astronoomia torni. Paik oli tüdrukutele juba armsaks saanud. Samara ohkas ning vaatas tähti. "Kui kaunis" sosistas ta vaikselt. Ta oli väga süvenenud taeva vaatamisse ja ei pannud seda tähelegi, mis ümber ringi toimus.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 8:13:38 GMT -5
Tom kõndis parasjagu sealt läbi ning nägi , et Samara oli seal . Ta läks Samara juurde ja sõnas ''Tsauki mis siin teed?''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:57:54 GMT -5
Samara loendas parasjagu tähti, kui Tom sisenes. "Tom, sa ehmatasid mind" ütles Samara silmad suured. "Tsau jamh, midagi ei tee, mis ise teed?" küsis tüdruk talt naeratades.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 9:08:28 GMT -5
''Sorri.Ei ma parasjagu tulin just suurest saalist.Noh mõtiskled jah?''küsis Tom.''Mille üle siis?''.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 9:13:16 GMT -5
"Ei ole midagi" ütles Samara naeratades. "Balli üle. Ma olen enam-vähem kindel, et ma ei lähe. Kaaslast pole" ütles Samara õrnalt naeratades. "Seda ma juba tean, et sina lähed. Lizziega jamh?" küsis Samara poisilt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 9:14:47 GMT -5
Hermione sammus Astronoomia torni. ,,Tsau Samara,, lausus Hermione kuid Tomi ta ei tahtnudki tähele panna.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 9:18:31 GMT -5
Samara nägi Hermionet. "Tere" ütles ta tüdrukule külmalt ning vaatas siis uuesti Tomi poole, et näha, kuidas poiss reageerib.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 10:27:07 GMT -5
Tom ei vaadanud Herm. poole.Kahju, sa võixid kaaslase leida.Jamh lähen jah Lizziega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 11:09:59 GMT -5
"Soovin tele õnne" ütles Samara naeratades. Ta vaatas põlastavalt Hermi.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 11:18:53 GMT -5
''Heh.Nojah.'' Tom vaatas Samara poole ja siis Herm. poole , sest Samara vaatas põlglikult Hermionet.
|
|