|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 4:26:42 GMT -5
Hermione istus üksi astronoomia torni akna laua peal. Aken oli lahti. Ta lootis, et keegi teda ei ehmata, sest muidu ta kukub alla.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 10, 2007 6:11:02 GMT -5
Draco märkas eemal olevat Hermionet ning ta läks tema juurde, akna ette. Ta lausus talle rahulikult ''Tere, Hermione. Mis toimub?''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:12:05 GMT -5
,,Ah, ei midagi,, ohkas Hermione. ,,Ei midagi...,,
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 10, 2007 6:14:33 GMT -5
Draco kortsutas kulmu kuna tema arvates polnud akna ääres kurvatsemine sugugi mitte ''mitte midagi''. Ta istus tema kõrvale aknal ning lausus aknast välja vaadates ''Kuidas siis muidu länud on? Õppimisega ja muuga...'' ta naeratas lõbusalt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:16:10 GMT -5
,,Saan ainult üle ootuste hindeid...,, lausus Hermione kurvalt Dracole silma vaadates.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:19:07 GMT -5
,,Samara lõi mind eile...,, Hermione hoidis oma pisaraid tagasi. ,,Kaitstes Tom'i Samara lõi mind,, ütles Herm väga kurvalt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:22:24 GMT -5
,,Ma ei meeldi mitte kellegile, ja 1000 galeoonise kleidid pean ka minema viskama, sest ballile ma ju ei lähe...,, ütles Hermione.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 10, 2007 6:23:09 GMT -5
Draco kortsutas taaskord kulmu. Ta ei oleks kunagi Samarast sellist käitumist oodanud. Ta vaatas kiirelt aknast välja ning küsis ''Kas seepärast te olitegi haiglatiivas?'' ja lisas seejärel kiirelt ''Sa saad ju üksi ka minna...äkki kohtad seal kedagi, kes samuti pole kaaslastleidnud ja siis saate koos tantsida, või midagi sellist''.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:25:55 GMT -5
,,Ei,, vastas Hermione ausalt. ,,Ma räägin sulle kõik ära,, Hermione püüdis Draco pilku vältida. ,,Tom läks Samara juurde, kui Samara õhtul järve ääres istus. Ma sekkusin. Ütlesin, et Tom minema läheks kuid ta ei läinud. Siis ründasin ma Tom'i Expelliarmuse loitsuga ja Samara lõi mind.,, vastas Hermione.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 10, 2007 6:34:36 GMT -5
''Ja kas te nüüd olete tülis?'' küsis Draco ning vaatas tähelepanelikult Hermione reaktsiooni.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:40:36 GMT -5
,,jah,, lausus Hermione. ,,Oleme jah tülis,, ohkas Hermione.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:44:10 GMT -5
Hermionel käis pea ringi ja ta tahtis ennast aknast alla kukudada, ja mitte enam elus olla. Lihtsalt surra.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 10, 2007 6:44:55 GMT -5
Draco ohkas samuti vaikselt. Ta kaalus tõsiselt, kas rääkida seda Hermionele või mitte. Tüdruk oli Draco kogu siin veedetud aja jooksul ainus sõber, kuid siiski ei julgenud ta talle pihtida oma saladust. Selle asemel küsis ta rahulikult ''Miks sa tahtsid, et Tom Samara juurest minema läheks?''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:48:08 GMT -5
,,Samara ei tahtnud Tom'iga rääkida, ja ma teadsin, et samara ei taha Tommi enda lähedusse.,, vastas Hermione. Herm vaatas Dracole sügavalt silma. ,,Kas sul on mingi saladus,, küsis Hermione Dracolt pilku ära võttes.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 10, 2007 6:52:32 GMT -5
Draco kehitas lihtsalt õlgu ning vaatas aknast paistvat järve. Ta mõtles natuke asja üle järele ning lausus ''Tegelikult on küll. Aga vaevalt, et sa sellest kuulda tahad...'' ta naeratas tüdrukule ning vaatas uuesti järve.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:53:29 GMT -5
,,Kas tead, sa oled mu ainuke sõber. Ja ma kuulan sind meeleldi,, Ka Hermione naeratas, kuid nüüd jäi Hermione poissi vaatama.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 6:59:27 GMT -5
Hermione ootas kannatamatult seda saladust. Draco oli ju ometigi tema ainus sõber.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 7:45:52 GMT -5
,,Draco miks sa järsku vait jäid?,, päris Hermione.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 10:35:33 GMT -5
,,aaah!,, Hermione oli aknast välja libisenud. Ta hoidis ainult 1 käega akna lauast kinni. ,,Appi...Samaaraaa!,, hõikas Hermione.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 10:41:59 GMT -5
,,APPI AIDAKEEE,, Hermione karjus nii kõvasti kui suutis. Mitte keegi kas ei kuulnud või ei tahtnud talle appi tulla. Hermione käsi hakkas väsima. Ta mõtles, et nüüd ta küll sureb.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 10:47:30 GMT -5
Samara tuli aeglaselt Astronoomia torni. Ta nägi seal Dracot. Kedagi teist ta ei näinud. "Tsau, mis sa siin teed?" küsis ta naeratades poisilt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 10:52:50 GMT -5
Tom kuulis , et keegi karjus astronoomia klassi kõrval.Ta arvas , et ta kuuleb valesti , sest ta kuulis Samara nime.Ta jooksis ülesse ja nägi Draco't ja Samara't .Ta küsib ''Kuulge kas te kuulsite mingit karjumist.Keegi karjus Samara.''
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 10:56:42 GMT -5
Tom kuulis , et keegi karjus astronoomia klassi kõrval.Ta arvas , et ta kuuleb valesti , sest ta kuulis Samara nime.Ta jooksis ülesse ja nägi Draco't ja Samara't .Ta küsib ''Kuulge kas te kuulsite mingit karjumist.Keegi karjus Samara.''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 12:37:50 GMT -5
"Aaa. Ma ei kuulnud küll midagi" ütles Samara õlgu kehitades. "Ega sa ette ei kujutanud?" küsis ta poisilt teda vaadates.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 12:40:51 GMT -5
''Siis on korras'' sõnas Tom. Ta vaatas aknast välja ning nägi seal Hermionet. Tom oli kindel , et see oli viirastus ning läks heaga aknast eemale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 12:43:01 GMT -5
"Jah, on küll korras" ütles Samara poisile naeratades. "Appi, see koht on nii lahe" ütles ta seljaga aknapoole olles ning toetudes aknaraami vastu.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 12:45:31 GMT -5
''On jah.Teie avastasite selle.Sina ja see asi'' Tom hakkas naerma .
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 12:48:31 GMT -5
"Eee.. Asi?" küsis Samara mõistmatult ning vaatas, kuidas poiss naerab. Ka tüdruk hakkas naerma.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 10, 2007 13:47:53 GMT -5
Draco raputas pead, karjus täiest kõris ''Hermione!'' ning lükkas Samara aknalaua peale maha (mitte aknast välja vaid toa poole ikka). Ta ulatas aknast välja rippuvale Hermionele käe ning tõmbas ta üles. Seejärel küsis ta tüdrukult ''Oled sa terve?''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 10, 2007 13:59:51 GMT -5
,,Jah, tänan.,, Hermione kallistas Dracot (nagu sõber sõpra). ,,Ma oleks ääre pealt alla kukkunud. Suur tänu,, Hermione naeratas Dracole.
|
|