|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 12:31:17 GMT -5
,,Jah,nagu näed,, naeratas Hermione. Hermione jooksis Draco juurde ja tõmbas teda käest, et ta ka nende juurde tuleks. ,,Nüüd hakkad sina ka õppima,, naeris Herm. ,,Näita mida oskad,, ütles Hermione, enda blondikas- pruune juukseid seljataha visates.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 16, 2007 12:33:59 GMT -5
Draco vaatas kerge ehmatusega kord Hermionbet ja seejärel Samarat. Ta lausus ''Mina? Eee...ma ei oska seda arvatavasti''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 12:36:11 GMT -5
,,no siis hakkad oskama,, naeris Hermione, niiet kõht kõveras. ,,Lõpeta see enda nunnu ja naljaka näo tegemine ära. Tee tavalist nägu,, naeris Hermione, Herm oleks peaaegu naerukramid saanud. ,,Alla, teogonaalis,paremale...,, õpetas Herm, enda võlukepiga vehkides.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 16, 2007 12:43:19 GMT -5
''Ma ei tee midagi!'' lausus Draco süütult naerdes ning jälgis mida Hermione oma võlukepiga tegi. Ta proovis sama teha.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 12:46:20 GMT -5
,,See liigutus vajab veel natuke lihvimist,, naeratas Hermione. ,,Aga proovi nüüd öelda ka loits ,,Merficus,, koos liigutusega,, lausus Herm.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 16, 2007 12:50:15 GMT -5
"Muidugi oleme leppinud" vastas Samara uhklelt. "Ja sina pead koos minuga õppima" ütles Samara ning pilgutas Hermile silma.
|
|