|
Post by Hermione Granger on Feb 13, 2007 9:09:20 GMT -5
Hermione jooksis järve äärest ära. Ta jooksis astronoomia torni. See oli tema üks lemmik paikadest. ,,Wingardium Leviosa,, ja lennutas pisikesi kive, mida oli astronoomia torni loobitud, üle akna äärte. Peale seda võttis aga Herm välja noa...Tal keerlesid peas enesetapu mõtted. Hermil polnud enam mõtet elada...
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 13, 2007 9:33:06 GMT -5
Samara tuli Astronoomia torni. Ta nägi Hermionet noaga. "Hulluks oled läinud vä?" küsis Samara kui oli tüdruku mõtted ära taibanud. "Ta ei ole väärt seda" ütles ta Hermionele ning võttis tüdrukult noa ära.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 13, 2007 9:37:23 GMT -5
,,Minu jaoks on,, ütles Hermione, nõidudes endale taas noa. ,,...ja palun ära sega ennast minu asjadesse..Ma ei tahtnud sind solvata,, ütles Hermione ikka veel nuga käes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 13, 2007 9:42:36 GMT -5
"Okei" ütles Samara. "Eks tee siis mis tahad. Aga ära pärast tule mulle ütlema, et sul pole sõpru. Kas sa siis aru ei saa, et sa ise teed nii" vastas Samara karjudes.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 13, 2007 9:44:56 GMT -5
,,Ma saan aru mida ma teen! Ja kus sa tead et ma ennast ültse tappa tahan?,, ütles Herm seljatagant Gork-Garkula välja võttes. ,,Ma pean seda taime natuke kärpima,, ütles Herm ja lõikas Gork'ilt paar kuivanud lehte ära.
Hermione ei tahtnud üldse ennast tappa noaga, vaid kukutada ennast aknast alla.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 13, 2007 9:53:24 GMT -5
"Okei, ma lähen minema" ütles Samara tüdinult ja lahkus.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 14, 2007 10:11:55 GMT -5
Hermionel oli peaaegu ükskõik kas ta on üksi või ei...Ta mõtles vaid Dracole...
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 14, 2007 10:20:58 GMT -5
Hermione oli väga üksi.. Dracot polnud ta ka terve päev näinud,sest Herm oli peaaegu kogu päeva nutnud tornis...
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 14, 2007 12:58:25 GMT -5
Hermione istus aknalauale, iga hetk valmis sealt alla hüppama, ta mõtles veel Dracost ja Samarast... ,,Draco valetas mulle,, ütles Herm endale järjekindlalt. ,,Samas ta on väga armas ja ma armastan teda,, lasus Herm endale. Hermione tõusis aknalaual püsti...
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 15, 2007 0:59:10 GMT -5
Kuid Samara tuli äkki Astronoomia torni tagasi. Suured pisarad silmis. Ta nuttis kõvasti. Ta ilus nägu oli punase ja musta triibuline. Ta ju armastab Tomi, miks poiss siis temale nii tegi. Samara tundis, kuidas ta süda rebitakse tuhandeks tükiks. Ta ei suutnud Hermionele tsau öelda, ta noogutas lihtsalt ja vajus nurka istuma.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 15, 2007 6:29:11 GMT -5
Dracole avanes väga kummaline vaatepilt kui ta nägi Hermionet aknalaual püsti seismas ja Samarat, kes lihtsalt istus seal ja vaatas pealt. Ta ei mõistnud miks Hermione aknalaual püsti seisis ning ta küsis valjult ''Herm, mida sa teed?''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 15, 2007 8:30:14 GMT -5
"Draco, aita teda" ütles Samara vaikselt poisi poole vaadates endal silmad märjad peas. Ta tõusis aeglaselt püsti. "Ta armastab sind.." sosistas tüdruk Dracole kõrva.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 15, 2007 10:19:55 GMT -5
,,Draco, hoia minust eemale,, ütles Hermione, pisarad silmis, akna laual püsti seistes ja alla vaadates. ,,Ma parem suren kui pean igapäev vaatama, kuidas sa Jessicaga flirdid,, ütles Hermione, miljonid pisarad üle põskede veeredes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 15, 2007 10:23:08 GMT -5
"Hermione, ära tee seda. Mina jäin Tomist ilma. Me oleme sinuga samas seisus. Me saame sellest üle" ütles Samara pisarsilmi. "Mul pole perekonda enam. Mul pole lähedasi. Mul pole Tomi. Minul pole mõtet siin elada enam" ütles Samara kibedalt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 15, 2007 10:29:48 GMT -5
,,Issake,, sosistas Herm. ,,Oh,, Hermione oli aknalaual libastunud, kuid haaras aknalauast kinni ja tõmbas ennast ülesse. ,,Samara,, Hermione jooksis Samara juurde ja tegi talle suure kalli... ,,Sa ei ole üksi, ma olen sinuga,, ütles Herm ja kallistas teda sõbralikult. ,,Ka minu ema on nüüd surnud,, ütles Hermione, pisarad üle näo jooksmas. ,,Ma luban, mis ka ei juhtuks, ma tapan kõik surmasööjad ja ka Voldemordi, isegi kui pean selle eest karitust kadma,või surma saama,, lasus Herm kindlalt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 15, 2007 10:32:13 GMT -5
,,Draco, palun lahku siit,, ütles Hermione Dracole ükskõikselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 15, 2007 10:37:54 GMT -5
Samara naeratas tänulikult Hermionele. "Mu õde oli ainus, kes mulle veel jäänud oli. Surmasööjad tapsid kogu mu perekonna. Ma vannun, et maksan neile kätte" ütles Samara nii kindlalt nagu ta seda varem teinud polnud.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 15, 2007 10:41:17 GMT -5
,,Handkerchief,, ütles Hermione võlukeppi vibutades. Õhku ilmus 1 taskurätik. Herm ulatas selle järele ja pühkis sellega Samara näolt pisarad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 15, 2007 10:43:54 GMT -5
Samara naeratas. "Aitähh" ütles Samara, kuid võttis siis taskust enda taskuräti ja pükis sellega pisarad. "Tead, ma armastan siiamaani Tomi" vastas Samara kergelt naeratades.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 15, 2007 10:46:55 GMT -5
,,Mis teil siis juhtus?,, küsis Herm.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 15, 2007 10:52:40 GMT -5
Samara kehitas õlgu. "Ma ei tea. Ta lihtsalt ütles, et ta ei armasta mind enam" vastas Samara kurvalt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 15, 2007 10:57:14 GMT -5
,,Kuule, harjutame loitse, millega saame surmasööjad hävitada,, ütles Hermione naeratades. ,,Üks hea loits on Meficus või mis see oligi ja teine on lämmatamis loits,, lausus Hermi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 15, 2007 11:06:54 GMT -5
"Jah, hea mõte" ütles Samara. "Sellest pahandusi ei tule?" küsis tüdruk ettevaatlikult Hermionelt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 15, 2007 11:07:02 GMT -5
,,Nii, ma õpetan sulle Merficust. Kuidas on seda kõige lihtsam teha,, lausus Herm ja vibutas võlukeppi:
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 15, 2007 11:08:41 GMT -5
Samara vaatas, mis Hermione teeb. Tegelikult ta oskas seda loitsu. Ta vanemad olid õpetanud neid, kuid ta ei hakanud ütlema midagi.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 15, 2007 11:08:56 GMT -5
,,Ma ei usu,, ütles Herm. ,,Ma võtan süü enda kaela, sest see ongi minus süü,, lausus Herm.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 15, 2007 11:10:06 GMT -5
"Okei" vastas Samara. Ta tuju oli juba natuke paranenud.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 16, 2007 12:18:11 GMT -5
Draco vaatas kuidas Herm õpetas Samarale merdificuse loitsu. Ta istus vaikselt nurka ning jälgis neid kerge muigega.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 16, 2007 12:19:15 GMT -5
,,Draco ära naera seal midagi,, ütles Herm ka ise naerma hakates, sest Dracol oli nii nunnu ja naljakas nägu korraga peas...
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 16, 2007 12:28:10 GMT -5
''Ei naera. Lihtsalt muigasin'' ütles ta, kuid hakkas samuti naerma.''Ma näen et te kaks olete siis jälle ära leppinud.'' ütles Draco naeratades Hermionele ja Samarale.
|
|