|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 2:08:47 GMT -5
Hermione tuli hommikumantlis Astronoomia Torni. Kell oli kuskil 04.29, pool pidi päike tõusma. Herm istus aknalauale jalad aknast välja rippumas. Otse ta ees, järve ääres tõusis päike. See vaade oli imeilus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 2:15:06 GMT -5
Samara hiilis vaikselt Astronoomia torni. Ta nägi eemal Hermionet täpselt nii istumas, nagu Samarale meeldib istuda. "Tsau, mis sa siin nii vara teed ?" küsis Samara talt haigutades ja ka aknalauale ronides.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 2:16:26 GMT -5
,,Niisama,, ütles Hermione poolikut päikes tõusmas vaadates.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 2:40:08 GMT -5
Hermione nägi et Samara vaatab kõrvale. Hermi põsele langes 1 pisar ja ta hüppas. Hermione hüppas aknast alla.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 2:49:04 GMT -5
Hermione kukkumine takerdus ühe mitte põleva tõrviku otsa. Herm jäi sinna rippuma.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 2:57:32 GMT -5
Hermione lausus paar lihtsat loitsu ja ta hõljus ülesse Jamesi kõrvale ja suudles Jamesi. ,,Palun ära hüppa,, ütles Hermione ja Jamesi rüü peale kukkusid Hermi pisarad.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 3:04:14 GMT -5
,,Minu pärast sa läksid nii vihaseks ja kurvaks, et mul pole valikut.''ütles James nuttes.Ta hüppas aknalauale, atus sammu edasi ja kukkus.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:06:05 GMT -5
,,WINGARDIUM LEVIOSA,, karjus Hermione. Ta tõi Jamesi tagasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:07:23 GMT -5
"Kas te olete mõlemad hulluks läinud ?" küsis Samara nüüd sekkudes. "Keegi ei kuku alla. Peale minu, te olete teineteise jaoks loodud. Te olete üksteisel olemas. Minul pole kedagi. Mina jään üksi" ütles Samara ning hakkas end sättima alla hüppamiseks.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:08:47 GMT -5
,,Liikumatus,, ütles Hermione võlukepiga Samarale osutades. Samara jäi otse nagu kivi seisma.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:09:55 GMT -5
,,Samara ärkab taas kuskil paari minuti pärast,, sosistas Herm Jamesile kõrva. ,,Wingardium Leviosa,, lausus Herm ja tõstis Samara akna pealt alla ukse juurde.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 3:12:51 GMT -5
James ei suutnud Hermi vaadata.Ta oli liiga õnnetu.Ta ei teadnud mis teha kas hüpata või mitte.ta lihtsalt vaatas Hermile otsa ja suudles siis vastu otsustades mitte hüppata.James ütles Hermile:,,Ma ei oleks pidanud sigatüükasse tulema.Ma tekitan ainult hädasi ja muresi.''James vajus istuli ja ei suutnud enam midagi teha.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:17:11 GMT -5
Samara ei suutnud vaadata, kuidas Hermione Jamesiga kudrutab. "Khm-khm" köhatas ta. "Mul oli hea meel teiega tutvuda" ütles Samara. Ta kõndis aeglaselt aknalaua juurde tagasi. Seisis selle peale. Seejärel võttis ta hoogu ning hüppas suure kaarega aknast alla, väga pikad mustad juuksed tuulekäes lehvimas, silmad kinni, ning näol rahulik muie.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:19:50 GMT -5
,,Wingardium Leviosa,, lausus Herm suunates võlukepi aknast alla Samara poole. Ta tõmbas ta ülesse ja lausus uuesti loitsu ,,Liikumatus,, seekord niikauaks et ta ei saaks uuesti aknast alla hüpata.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 3:20:10 GMT -5
James tõusis püsti ja valetas Hermile:,,Ma lähen raamatukokku.Palun ära tule mulle järele.''Ta ei suutnud Hermile tõtt rääkida, et ta läheb prof. Dumbeldori juurde oma lahkumis avaldust tegema.Ta ei tahtnud Hermit veel õnnetumaks teha ja lootis et leiab endale selle õige.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:22:40 GMT -5
"Lase mind kohe sellest loitsust vabaks" karjus Samara vihaselt.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:24:09 GMT -5
,,Ei,, lausus Herm tõsiselt. ,,Ei, enne kui sa ei ütle et sa ei soorita enesetappu,, ütles Hermione.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:25:41 GMT -5
"Ma ei ütle mitte midagi" karjus Samara. "See on vangis hoidmine. Lase mind kohe lahti" ütles Samara silmist pisarad jooksmas. "Mis sul sellest, mis ma teen ?"
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 3:27:49 GMT -5
,,Jah olgu ma ei lähe''ütles James nii ausalt kui suutis ja suudles Hermi vastu.James küsis:,,Aga ma toon aint õnnetusi, miks sa minuga ikka tahad olla. Ma võin ju sind viia oma õnnetustega surnuaeda.''
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:28:40 GMT -5
,,Vahet pole,, ütles Hermione õrnalt naeratades ja Jamesi kallistades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:29:33 GMT -5
"ÄRA UNUSTA ET KA MUL POLE PEREKONDA" karjus Samara vastu. "OLED SA UNUSTANUD SELLE. SINUL ON VÄHEMALT POISS, KES SIND JUMALDAB, MINUL POLE SEDAGI" ütles Samara. "Palun, vabasta mind" ütles Samara nüüd vaiksemalt ning maha vaadates.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:30:48 GMT -5
,,Luba mulle et sa ei tapa ennast,, ütles Herm püsti tõustes ja Samarale lähenedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:31:26 GMT -5
"Jaajaaa" ütles Samara kärmelt ning ootas kuni loits maha võetakse.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:32:30 GMT -5
Hermione vibutas hääletult võlukeppi ja Samara oli taas vaba.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 17, 2007 3:34:17 GMT -5
"Tänan" ütles Samara vaikselt. Ta suundus vaikselt ukse poole ning lõpuks jooksis minema. Äkki ta komistas ning veeres ülepea kaela trepist alla. Ta jäi sinna teadvusetult lebama.
|
|
|
Post by ronald on Feb 17, 2007 3:34:52 GMT -5
James jooksis Samara juurde ja ta ütles:,,Wingardium Leviosa.''Vähemalt nüüd ei saa Samara alla hüppata mõtles James.Ta ütles Hermile:,,Ole tema juures kuni ta ärkab ma lähen Kolme Luuda, kui olen ta haigletiiba viinud.''Ta tegi Hermile musi ja läks.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:35:43 GMT -5
,,Keel lahti!,, karjus Hermione.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 17, 2007 3:37:06 GMT -5
,,Appi Samara,, karjus Hermione. Ta jooksis Samara juurde ja viis ta haiglatiiba.
|
|
|
Post by Robert Smith on Apr 8, 2007 11:54:06 GMT -5
Robert tuli astrokasse ja istus aknalaua peale.Ta kõlgutas jalgasi ja vaatas kuidas päike tõuseb.Ta vaatas ka metsa poole ning väike tuul käis ta süsimustadest juustest läbi.Teda kummitas mõte mida Samara oli öelnud.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Apr 8, 2007 12:00:13 GMT -5
Herm tuli astronoomia torni. Ta ei vaadanud Smithi poolegi vaid istus aknalauale.
|
|