|
Post by Hermione Granger on Feb 21, 2007 11:53:32 GMT -5
Hermione hiilis torni. Ta istus aknalauale ja Herm oli kavatsenud alla hüpata. ,,Draco on liiga armas, Jessica ütles, et Draco ei vääri mu surma, kuid ma ei suuda vaadata, et DRACO SAMARAGA SUUDLEB,, nuttis Hermi.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 22, 2007 1:54:50 GMT -5
Hermione tõusis akna peal püsti ja... Ta hakkas hüppama surma, kus ta ei pea taluma Samara ülbust ja vaatama kuidas Draco Samaraga on. ,,MA ARMASTASIN SIND DRACO,, karjus veel Hermione viimast korda ja ta hüppas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 22, 2007 1:58:10 GMT -5
Samara tuli öösel Astronoomia torni. Ta nägi eemal Hermionet hüppamas. "Wingardium Leviosa" ütles Samara ja viibutas võlukeppi. Ta juhtis Hermione uuesti enda kõrvale maha. "Kuula mind" ütles Samara. "See on viimane kord, kui ma su elu päästan" lisas ta. "Ma ei taha sinuga tülitseda. Ma tahan su sõber olla. Aga me armusime Dracoga teineteisse. Anna andeks" ütles Samara ning istus maha, pisar mööda põske alla voolamas.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 22, 2007 1:59:51 GMT -5
,,JÄTA MIND RAHULE!!!!!,, ütles Hermione nuttes ja jooksis uuesti akna juurde.. ,,Teate te ka palju te mulle haiget tegite?,, nuttis Hermi ja tõusis uuesti akna lauale püsti
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 22, 2007 2:02:02 GMT -5
"LÕPETA ÄRA" karjus Samara. "SURM EI AITA MIDAGI. SA TEED SIIS ISE TEISTELE HAIGET" karjus Samara. "Ma mõtlesin, et me oleme parimad sõbrad, aga ma siis eksisin" vastas Samara ning istus nurgas edasi ja ei vaadanud Hermi poole ültse.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 22, 2007 2:03:22 GMT -5
,,ONGI TEILE PARAS! KANNATAGE SIIS MINU PÄRAST, JA SAMARA SEE ON OSALISELT SINU SÜÜ!!!!,, karjus Hermione ja vaatas veel viimast korda Samarat ja Herm hüppas...Teda polnud enam, kui Herm nüüd vastu maad kukuks, saaks ta lahti kõigist piinadest.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 22, 2007 2:06:47 GMT -5
"Oeh, süüdista jah mind. Sa oled ikka vastik. Ma vihkan sind. Kuradi meesteõgija" ütles Samara enne kui Herm alla kukkus.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 22, 2007 2:08:44 GMT -5
Herm jäi kukkudes ühe tõrviku otsa kinni. ,,Pagan!,, ütles Hermione. ,,Näed, ma ütlesin, et keegi ei lase mul surra. Kõik asjad ja inimesed proovivad mind peatada!!!,, ütles Herm vihaselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 22, 2007 2:14:24 GMT -5
Samara vaatas Hermionele otsa. "Tead mis su viga on ?" küsis Samara tüdrukult. "Sa tahad liiga palju tähelepanu" ütles Samara, kuid aitas Hermi siiski püsti.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 22, 2007 2:18:57 GMT -5
,,Tänan, kuid ei vaja. Olen iseseisev inimene, sest mul pole enam kedagi kellega olla. Ma ei saa mitte kellegiga hästi läbi, sest sa napsad kõik minu nina alt ära, isegi sõbrad. Üritad minust jätta mulje nagu ma oleks ma ei tea kes, kellega ei kõlbaks isegi rääkida,, ütles Hermione. Ta vajus maha istuli ja hakkas nutma, hullemini kui kunagi varem.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 22, 2007 2:21:47 GMT -5
"Ma ei viitsi sinuga vaielda. Ma ei taha enam sinuga sõbrutseda kui sa nii räägid" vastas Samara kibedalt. "Ja siis sa vingud, et sul pole sõpru" ütles Samara ning tegi kõvasti ukse lahti ning lõi selle enda järel pauguga kinni. Samara oli ära läinud.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 22, 2007 2:23:10 GMT -5
Hermione hakkas veel kibedamalt nutma. ,,Mul pole mitte kedagi...Mitte kedagi..Isegi mitte ühtegi tuttavat,sõpradest rääkimatta,, nuttis Hermione üksi astronoomia tornis.
|
|