|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 5, 2007 10:35:18 GMT -5
Jessica muigas ning küsis Tom'ilt: ''Kui tohib küsida, siis miks sa sinna läksid? Keelatud Metsa ma mõtlen.''
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 5, 2007 10:38:14 GMT -5
Eeeeeee...Tom mõtles kas õelda või mitte aga ta otsustas õelda ''Ma nägin seal midagi väga imelikku niiet ma kohe pidin minema uurima.See ongi minu probleem , et ma pean kõik välja uurima''
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 5, 2007 10:40:39 GMT -5
Jessica naeris ning küsis, veidi uudisimulikumalt kui enne: ''Mida sa nägid?''
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 5, 2007 10:42:05 GMT -5
''Mingi hunt oli'' valetas Tom .
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 5, 2007 11:29:20 GMT -5
''Hunt, Keelatud Metsas? Imelik. Ma arvasin, et seal elavad ainult maagilised olevused. Kuid järelikult on seal siis mittemaagilisi ka...'' lausus Jessica ning naeratas. ''Kas võib siia istuda?'' küsis ta seejärel.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 5, 2007 12:53:32 GMT -5
''Ja , ikka võib.Nojah ma ei näinud väga täpselt'' luiskas Tom ja vaatas aknast välja.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 6, 2007 13:25:41 GMT -5
Jessica kortsutas kergelt kulmu, kuid lausus sellest väljategematta lahkelt: ''Ok. Kuidas muidu läinud on? Kas meeldib siin Sigatüükas?''
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 6, 2007 13:40:23 GMT -5
''No ütleme keskmiselt.Väga hästi pole aga halvasti ka mitte.Ja väga meeldib. Parem kui kodus passida.'' sõnas Tom ja naeratas.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 6, 2007 14:41:31 GMT -5
Jessica naeratas samuti ning heitis kiire pilgu uksele. Ta vaikis hetkeks ning lausus: ''Ma pean nüüd minema. Tsau!'' ja ta ruttas kiirelt puhketoast välja kuna talle meenus üks kiire asjaolu.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 7, 2007 8:05:38 GMT -5
''Tsau siis'' ütles Tom ja imestas kuhu Jessica ruttas.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 7, 2007 11:05:57 GMT -5
,,Tom, kuule,, sosistas Hermione Tom'ile kõrva. ,,Ma ei tahtnud sellest direktorile kirjutada. Vabanda, kuid reegleid ei tohi rikkuda. Ma panin ettepanekuks, et te jääte MINU juurde mõlemad preili Alcott'iga 1 nädala peale tunde,ehk 7 tundi. Kui mind vahepeal pole, saate vaba päeva, aga tunnid saab tehtud, kui Prof. Dumbledore lubab. Ma mõtlesin, et koolist eemaldamine või nt. karikate puhtaks küürimine oleks liiga karm karistus ja pealegi meil on koos päris lõbus või mis?,, Hermione punastas. Ta vaatas Tomile otsa ja tegi talle musi. ,,Sorry sellepärast, ma ei tahtnud...,, ütles Hermione veel rohkem punastates.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 7, 2007 11:21:38 GMT -5
''Mis mis?'' küsis Tom.''No pole viga, minu enda viga , et nii uudishimulik olen.Kle ma arvan , et pole vaja seda jama. Las ma käin seal , ma ei tea ju mida sina lased teha.'' ütles Tom.Tom vaatas Hermionet ja siis ütles vaikselt ''Pole viga'' kuigi ta imestas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 7, 2007 11:31:13 GMT -5
Samara vaatas natuke imestunult Hermionet ja Tomi, kuid naeratas siis ning istus edasi. Ta oli väga vaikne olnud. Siis vaatas tüdruk enda käelt kella ning ehmus. "Ma pean minema" ütles ta teistele, kellega ta koos oli olnud ning kiirustas puhketoast ära.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 7, 2007 11:48:16 GMT -5
Tom vaatas Samara poole , sest ta tahtis näha kes lahkub.Ta ütles Hermionele head aega ja hakkas minema.Tagasi tulles läks ta ühe diivani juurde ning istus maha.Ta silmitses vahepeal kõiki kes seal puhketoas olid.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 7, 2007 11:56:20 GMT -5
Natukese aja pärast tuli Samara tagasi puhketuppa. Aga ta ei läinud teiste juurde tagasi. Ta läks hoopis kaugemasse nurka ning istus sinna maha, ise raamatut lugedes. Ta käis raamatukogus, kus ta oli viimasel ajal palju viibinud. Nüüd ta siis istus puhketoas ning ühe silmaga luges ning teise silmaga vaatas, mis ümbruses toimub.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 7, 2007 11:58:40 GMT -5
Tom nägi Samarat. Ta ei vaadanud tema poole , teda huvitas Nõiajookide tegemine edasijõudnutele.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 7, 2007 12:01:38 GMT -5
Samara pani tähele, et Tom vaatb'ab teda. Ta oleks heameelega talle hõiganud, et mida ta jälle vahib, kuid hoidis enda suu kinni ning luges "huviga" enda raamatut edasi.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 7, 2007 12:19:31 GMT -5
,,Tsau Samara,, hüüdis Hermione Samara poole tõtates. ,,Kas pole täna imeline õhtu?,, ...Hermione oli juba Samara kõrvale istunud ja silmitses nüüd Tomi. Hermione mõtles ainult talle....
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 7, 2007 12:23:20 GMT -5
"Hei Hermione" ütles Samara tulijale naeratades. "Jah, õhtu on hea" ütles Samara. Tegelikult oli tema õhtu olnud väga igav, aga Hermione pärast tunnustas ta õhtut. "Mis teed muidu?" küsis Samara tüdrukult raamatut kõrvale pannes.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 7, 2007 12:41:06 GMT -5
,,Ah, ei midagi, kellegil pole mu abi tarvis. Väga igav on. Ma mõtlesin, et läheks homme Siganurmele. Näitaks vanemate allkirju Filchile ja läheks?,, Tegi Hermione ettepaneku.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 7, 2007 12:45:11 GMT -5
Väljaspool rolli ----------------------------------------------------------------------------------- mingeid allkiju pole vaja Filchile näidata...kõik õpilsed võivad sinna niisama minna!
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 7, 2007 12:50:45 GMT -5
"Ahahh" ütles Samara ning vajus mõttese. " ka minul on nagu vääägaa igav" ütles Samara ning ohkas natuke valjult ning kõigutas end.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 7, 2007 13:20:17 GMT -5
Tom hakkas koduseid töid tegema.Ta võttis pärdamendi ja hakkas kirjutama.Ta kirjutas vähemalt pool tundi ja kui tal see tehtud oli siis ta tõusis püsti ütles Jessicale ja Hermionele head aega. Ta mõtles kas õelda Samarale ka aga ta mõistis , et ta poleks vastanud vaid ainult õiendanud, niisiis ta ei vaadanud Samara poolegi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 8, 2007 13:31:43 GMT -5
Samara vajus mõttese. Miks Tom, mu peale vimma kannab, ma ei saa aru, mõtles tüdruk endamisi. Ta vaatas korra poisi poole, kuid pööras siis pilgu ära. Ta ei tahtnud poisilt sõimata saada.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 8, 2007 13:45:06 GMT -5
Tom lahkus.Ta tuli tagasi ning läks ühe diivani juurde.Ta istus maha ning hakkas segama potis asju.Ta tahtis teha mingit nõiajooki.Ta tegi seda päris kaua vaatamata kellegi poole.Kui tal see valmis tehtud oli valas ta selle pudelisse ning pistis taskusse.Ta vaatas ringi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 1:08:43 GMT -5
Samara vaatas väikse pilguga, mis Tom teeb. Ta kehitas õlgu ning ütles siis Hermionele : " Mine tema juurde" Ta näitas peaga Tomi suunas. "Mine avalda talle tundeid, küsi mis tunded tal sinu vastu on" soovitas Samara.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 8:59:36 GMT -5
Tom kuulis Samara juttu ja ta mõtles endamisi ''Ahhh, kuidas ma saan talle õelda , et ta ei meeldi mulle.Ta hakkab nutma ja jääbki nutma''.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 9:44:09 GMT -5
Samara millegi pärast aimas, mis värk võib olla Tomil Hermione suhtes, aga ta ei hakanud seda tüdrukule ütlema. Ta hoopis võttis julguse kokku ja läks Tomi juurde. Ta köhatas kurgu puhtaks ning ütles. "Tere" Ta teadis, et poiss ei taha temaga rääkida, kuid tüdruk pidi seda tegema. Ta kummardus poisi kohale ja küsis talt sosinal :" Kas Hermionel on lootust?"
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 11:01:24 GMT -5
,,Samara, sa ei pea vaeva nägema. Mul pole lootust.,, ütles Hermione jäigalt. Ta oli Samarat kuulnud.' ,,Tom'il on minust ükskõik,, lausus Hermione,Tom'i põlastavalt vaadates.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 11:20:42 GMT -5
Tom tundis nagu keegi kägistaks teda.Ta ei saanud sõnagi suust ja läks neist eemale.
|
|