|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 11:31:51 GMT -5
,,Noh Tom, suu jäi kinni?,, itsitas Hermione. ,,Arvad, et ma hakkan iga asja pärast nutma, no ei. Sa ei tea mind ,,irvitas Hermione. Ta sammus tom'i juurde ja sosistas talle kõrva ise teda kallistades. ,,Me ju jääme sõpradeks. Ma ei sega sind ega Lizziet enam. Ma tahan sinuga sõbraks jääda,,Hermione kallistas Tom'i veel kõvemini ja suundus Samara juurde tagasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 11:32:37 GMT -5
Samara ohkas valjult ning läks tagasi Hermione juurde ning istus maha. Tal oli kõigest kõrini. Tal oli aeg õnnelikuks saada. Kuid polnud kedagi kes seda teha tahaks. Samara pea vajus kätele. Ta oli kõigest väsinud ning vaikselt ta istus ja mõtles.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 11:35:21 GMT -5
''Aga ainult SÕBRAD'' ütles Tom järelemõeldes.Ta vaatas Samarat , sest samaral oli väsimusetunne ja kurb pilk.Siis pööras ta pilgu mõjale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 9, 2007 11:39:46 GMT -5
Vedas hermionel, mõtles tüdruk ning naeratas talle nõrgalt. "Sorry Hermione, ma pean värsket õhku hingama" ütles Samara järsku ning valju nuuksatusega läks ta välja järve äärde.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 11:42:56 GMT -5
Tom nägi , et Samara lahkus kiiruga.Ta läks Hermione juurde ja küsis ''Kuule mis Samaral viimasel ajal viga on?Ta on stressis w?''.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 11:45:47 GMT -5
,,Arvatavasti. Ma lähen tema juurde,, ütles Herm Tommile ,,Tsau siis Tom,, ning Hermione lahkus puhketoast.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 9, 2007 12:57:57 GMT -5
Tom ootas kedagi puhketuppa. Ta ootas täiega , et kellegiga rääkida.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 9, 2007 13:24:37 GMT -5
Hermione sammus puhketuppa. Ta lähenes ahjule ja istus tugitooli. Hermionel oli mõnus sooja ahju ees.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:19:46 GMT -5
Samara tuli puhketuppa. Ta nägi eemal Tomi ja Hermionet. "Tsau, Tom" ütles Samara naeratades. Ta istus poisi kõrvale. "Ma loodan, et siia ikka võib istuda" ütles ta muiates.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 8:23:01 GMT -5
''Tsau tsau.Jaa ikka võib.Ma just lootsingi , et keegi tuleb siis saab rääkida'' Tom naeratas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:27:38 GMT -5
"Ahahh. Siis ma tulin ikka õigel ajal" ütles Samara naeratades. "Tead, ma otsustasin Hermiga ära leppida, aga kui ta sind veel puutub, siis esiteks, ma ütlen Lizziele ja teiseks ma siis ei taha teda enam kunagi näha" ütles tüdruk naeratades.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 8:34:29 GMT -5
''oi issand.Lepid ära pärast sellist asja?Tal veab , et ma Direktorile ära ei ütle.Ta viskaks Herm. siit koolist välja kui ta veel õpilaste peal loitse kasutab.'' sõnas Tom vihaselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:41:43 GMT -5
"Kusjuures ma pole otsustanud veel" ütles Samara mõeldes. "Kas sa arvad, et ei peaks temaga leppima?" küsis tüdruk naeratades Tomilt.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 8:49:34 GMT -5
''Eeee...Ma ei tea , see on ju sinu otsus.Mina ei lepiks temaga pärast seda mis ta SULLE teinud on.'' sõnas Tom.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 8:52:15 GMT -5
[color=Red]Samara kuulas vaikselt Tomi ära ning tegi otsuse. "Okei, siis ma olen teinud otsuse. Minust ja Hermionest ei saa sõpru. Eelkõige sinu pärast. Vaata mis ta sulle teinud on."[/color][/i]
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 10, 2007 10:30:34 GMT -5
''Mulle ei teinud ta midagi erilist aga jah ma ei tea kas sa tahad ikka sõber olla taga.See on sinu valik'' vastas Tom rahulolevalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 10, 2007 11:54:19 GMT -5
"Ei taha" ütles Samara naerma hakates.
|
|
|
Post by King Leonidas I on Feb 12, 2007 9:20:06 GMT -5
Leonidas tuli puhketuppa ja läks Tomi juurde ning ütles tere ja küsis''kuidas sul läheb''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 12, 2007 9:21:58 GMT -5
Samara nägi, et nüüd tuleb Leonidas. "Ee.. Ma jätan teid siis omavahele, ei taha teid segada" ütles tüdruk vabandavalt naeratades.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 12, 2007 10:48:31 GMT -5
''Tsau jah.Kuule enam vähem läheb.Tundides on hinded suhteliselt hästi.Ja sul?'' küsis Tom. ''Kuule Samara ära mine ära.''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 12, 2007 12:08:43 GMT -5
Samara jäi Tomi jõllitama. "Miks mitte?" küsis ta. "Ma ju segan teid" vastas ta uuesti.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 12, 2007 12:19:13 GMT -5
''Eiiii sugugi mitte.''Sõnas Tom. Tomil oli suht igav.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 12, 2007 12:53:45 GMT -5
Samara istus tagasi. "Okei" ütles ta vaikselt. Ka temal oli igav.
|
|
|
Post by ronald on Feb 14, 2007 23:38:36 GMT -5
James tuli puhketuppa ja nägi, et see on suht täis.Ta läks raamaturiiuli juurde ja võttis raamatu ,,Õppimine animaagiks''.Ta istus kamina kõrvale, toetas selja vastu seina ja hakkas lugema.
|
|
|
Post by Draco Kellerman on Feb 21, 2007 8:59:28 GMT -5
Draco läks veidike närviliselt Hermione juurde. Ta lausus talle otsa vaatamatta ''Ma olen nüüd siin ja valmis kuulama, Hermione. Mis juhtus? Miks sa järsku temaga käima hakkasid?''
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 21, 2007 9:32:18 GMT -5
Peagi tuli Samara tagasi puhketuppa. Ta oli vahepeal ära käinud. Ta nägi eemal Dracot ja Hermi. Samara tundis tugevat armukadedushoogu, kui ta neid vaatas. Kas tõesti olen ma ta kaotanud, mõtles samara endamisi. Siiski istus ta kaugele diivanile ning mõtles.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 21, 2007 11:26:50 GMT -5
,,Draco...Ma ei käinud temaga...Tahtsin sind armukadedaks ajada,et sa minuga vähemalt natuke rohkem tegeleksid. Tavaliselt kui sa Sigatüükasse tuled, siis sa tuled alati nii, et kui ma kuskil olen näen, et oled siin käinud, kuid sinuga rääkida ma enam ei saa,, ütles Hermione natuke õrnalt naeratades. ,,Palun anna mulle andeks, ma ei teadnud, et sa sellesse nii suhtud,, ütles Herm ja üle tema põse voolas pisar.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 21, 2007 11:50:37 GMT -5
Hermione kallistas Dracot, kuigi ta teadis, et on Draco suhtes ebameeldiv. Herm lihtsalt armastas Dracot...Draco tahtis seda eirata...
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 21, 2007 14:01:18 GMT -5
Samara nägi eemal Dracot. Ei, nii see ei lähe, muidu jään ma poisilt ilma, mõtles Samara endamisi. Ta läks Draco ja Hermione poole. "Tsau kallis" ütles ta sosinal Dracole ning vaatas teda hella pilguga. "Millest te rääkisite ?" küsis Samara ning tegi Draco põsele musi ning pani enda käe talle ümber.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 22, 2007 1:43:08 GMT -5
,,Samara, võta teatavaks, et sa ei käi veel Dracoga, ja sa ei meeldi ka eriti Dracole. Juhuslikult kui ma küsisin, kas Dracole meeldib Samara siis Draco vastas mitte eriti...,, ütles Herm vihaselt ja tõukas Samara Dracost eemale. ,,MA TAHAN DRACOGA OMAVAHEL RÄÄKIDA!,, ütles Herm veel vihasemaks muutudes.
|
|