|
Post by Samara Soul on Jan 26, 2007 8:28:33 GMT -5
Samara tuli puhketuppa, ning kui ta nägi eemal Tomi naeratas ta ning läks poisi juurde. "Tsau, kas võib istuda?" küsis ta poisilt ning osutades kohale mis oli poisi kõrval.
|
|
|
Post by auron on Jan 26, 2007 9:36:57 GMT -5
Harry astus puhketuppa. Ta leidis eest Tomi ja Samara. "Tsau, mis teoksil?" küsis ta rõõmsa häälega.
|
|
|
Post by auron on Jan 26, 2007 9:48:56 GMT -5
"Lahe, võib ma ühinen teiega?" küsis Harry.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 26, 2007 9:53:08 GMT -5
"Tsau Harry" ütles Samara punastades, kui Harry nende juurde tuli. "Tule ühine jah meiega" vastas ta poisile naeratades.
|
|
|
Post by auron on Jan 26, 2007 9:54:41 GMT -5
Harry võtis istet ja lausus viimaks: "Noh, mida põnevat te kah räägite?"
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 26, 2007 10:00:25 GMT -5
"Me ei jõudnudki midagi rääkida" ütles Samara naerdes.
|
|
|
Post by Daniel Tooth on Jan 26, 2007 11:17:38 GMT -5
Daniel tuli ühis puhketuppa. Märgates et seal on palju rahvast. Ta hõiskas kõigile Tere!
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Jan 30, 2007 10:21:42 GMT -5
Lizzie astus puhketuppa ning naeratas sealolijatele häguselt. "Ee.. tervist." Lausus tütarlaps ning libistas end ühele diivanile istuma.
Seejärel silmitses ta puhketoas olijaid ja lausus kergelt naeratades: "Elizabeth Leanora Gretel Alcott, teile Elizabeth. Ravenclawst."
|
|
|
Post by Tom Riddle on Jan 30, 2007 11:56:20 GMT -5
Tom silmitses tüdrukust Ravelcawist ja lõpuks otsustas õelda :'' Tere, Tere?Uus jah?
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Jan 31, 2007 11:47:24 GMT -5
Elizabeth noogutas poisile, ning naeratas aralt. "Sa oled Ravenclawst eks ?" Küsis ta lõbusalt ning vaatas poisi rüül olevat Ravenclaw märki. Seejärel vaatas ta küsivalt poisi poole kuna too polnud ikka veel oma nime öelnud.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Jan 31, 2007 12:36:08 GMT -5
''Jajah, olen jah.'' sõnas Tom.Mu nimi on ''Tom Marvolon Riddle ja sinu nimi''? vastas Tom naeratades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 1, 2007 3:08:44 GMT -5
Samaragi teretas tulijaid vastu naeratades.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 1, 2007 7:09:45 GMT -5
Elizabeth lausus kergelt kulme kergitades: "Meeldiv tutvuda Härra Riddle." Lizzie naeratas ning tutvustas end seejärel, uuesti: "Elizabeth Alcott."
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 1, 2007 8:37:39 GMT -5
''Rõõm on minupoolne'' sõnas Tom ja vaatas välja.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 1, 2007 9:39:24 GMT -5
Ravenclawlane kergitas paar millimeetrit kulme ning vaatas küsivalt teiste puhketoas olijate poole, et teada saada kas keegi ennast peale Tomi tutvustada ka viitsib.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 1, 2007 10:59:32 GMT -5
"Mina olen Samara Soul" ütles Samara natuke kõvema häälega ning naeratas Harryle.
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 2, 2007 11:30:03 GMT -5
Jessica jõudis puhketuppa.Ta vaatas kerge hämmeldusega eemal olevaid õpilasi. Ta istus ühele tugitoolile ning võttis välja enda ustava võluloomade raamatu.
Väljaspool rolli:----: Samara,Harry,Elizabeth ja Tom, palun tehke järgnevatel kordadel pikemad postitused. Vastasel juhul pean lisama teile Warningut! NB: see käib ka kõikide teiste õpilaste kohta!!!
|
|
|
Post by James West on Feb 2, 2007 12:23:51 GMT -5
James mõtles et ta pole puhketoas käinudki ja otsustas sinna minna. Kui ta puhketuppa sisenes nägi ta et seal on palju inimesi. Ta läks ja istus toolile, mis asus toa nurgas. Ta võttis oma nõiajookide raamatu välja ja hakkas õppima.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 2, 2007 13:01:56 GMT -5
Tom tõstis pea raamatust ja küsis Elizabethilt ''Kelleks sa saada tahaks?''.'' Ma tahaks saada auroriks'' ütles Tom ja jäi mõtlema aurori ameti üle.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 2, 2007 13:05:01 GMT -5
Elizabeth naeratas üllatunult ning kergitas veidi kulme. "Auroriks? Mina samuti." Vastas tütarlaps Tomile ning jäi poissi kerge huviga silmitsema.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 2, 2007 13:07:33 GMT -5
''Sa oled midagi ministeeriumist hiljuti kuulnud?'' ütles Tom ja jäi mõttesse.'' Ei tea millal nad järgmise vale välja mõtlevad'' ütles Tom vaikselt ja vihaselt.
|
|
|
Post by Elizabeth LG. Alcott on Feb 2, 2007 13:10:18 GMT -5
Ravenclawlane noogutas vaikselt, ning avas suu, et midagi öelda kuid pani selle uuesti kinni. Lizzie tõi endale riiulist mingi raamatu, avas selle suvalisest kohast ning asus seda lugema.
|
|
|
Post by James West on Feb 3, 2007 3:03:28 GMT -5
James arvas et ta õppis juba piisavalt ja lahkus toast.
|
|
|
Post by Uttar Black on Feb 4, 2007 5:33:03 GMT -5
Uttar tuli puhketuppa ja küsis: Mis luud kellelgil on?" Minul on piksenool ütles Uttar. Teda huvitas Lendluupall väga, sest ta oli seda harjutanud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Feb 4, 2007 6:37:01 GMT -5
Samara ütles, et ka temal on Piksenool. Ta oli lendamises väga hea ning talle oli Piksenool kingitud, kui tüdruk Sigatüükasse jõudis. See oli olnud tema parim kink ning luud oli talle väga kallis.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 4, 2007 8:10:12 GMT -5
Tom pööras pilgu raamatust ja silmitses uut poissi.Ta astus ligi ja ütles ''Tere , Tom on mu nimi ja mul on ka piksenool mis ma sünnipäevaks sain.'' sõnas Tom.
|
|
|
Post by Hermione Granger on Feb 4, 2007 13:30:29 GMT -5
Hermione hüppas puhketuppa. ,,Nii, mul on teile väikesi teateid.,, ütles Hermione julgelt. ,,Kõigil kellel pole oma öökulli, peaks selle igal juhul ostma. Kuna õpetajatele tuleb kodutööd tavaliselt öökulliga saata, läheb see teile tülikaks kui te hakkate igapäev 5 õpetajale viima isiklikult oma kodutööd. Laenan ka ise, nendele kes ei saa endale öökulli lubada ühe öökulli. Okey?,, lausus Hermione kõval häälel.
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 4, 2007 13:35:36 GMT -5
Tom vaatas ja kuulas Hermione't. Ta läks ligi ja sõnas ''Okei okei peaasi , et ei karju''
|
|
|
Post by Jessica E. L. Swann on Feb 5, 2007 7:26:41 GMT -5
Jessica kuulis Gryffondori prefekti sõnu ja heitis talle kiitva pilgu. Ta läks tema juurde ning lausus: ''Ma olen Jessica. Ma kuulsin just mida sa ütlesid, sul on õigus õpetajad tõesti käsivad õpilastel endale kirju saata või siis kirjutavad neile ise. Kuid...neil kellel pole öökulli saavad kas ühe kooliöökulli laenata või viia neile kiri käsitsi.'' ta naeratas leebelt ning jätkas, seekord vaadates kahte talle juba tuttavat Ravenclawlast: ''Tom ja Elizabeth, vaadake et te kindlalt professor Dumbledori kabinetti ikka lähete. Ja ta vist ütles, et hiljemalt 8. veebruaril, nii et vaadake, et te vähemalt selleks ajaks olete seal ära käinud, eks!''
|
|
|
Post by Tom Riddle on Feb 5, 2007 9:46:47 GMT -5
Tom vaatas mornilt Jessicat ja vastas ''jaja tean , tean'' ja seejärel läks ja istus maha.
|
|